Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

datelinka

ojka, to je tá spolubývajúca, čo to už má za sebou?
aj to sa raz môže stať, že budeme s plačom chodiť k lekárke :-) stačí jedná nepríjemná skúsenosť...

ojka

datelinka, takého vzorného pacientíka mať (: stále lepšie ako keby ste chodili plačúci od dvier k dverám....

ojka

ďakujem vám žienky (: ja to snáď nejak prežijem.....
hmmmmmm, prišla som na to, že ma trošku irituje moja spolubývajúca.... ona mi všetky poučky, definície a iné veci sype jak z rukáva, už aby išla spať ((((-:

datelinka

ojka, neboj sa, ten pocit, že nič nevieš poznám. v tú pravú chvíľu koncentruješ svoje sily, myseľ a budeš vedieť. zbytočne sa nestresuj, urob maximum čo môžeš a vládzeš a o ostatné sa nestaraj. to bude zariadené ;-)
ojka, správna otázka. malý je vzorný pacientík. ja mu len pred vyšetrením vysvetlím, čo mu bude pani dr. alebo sestrička robiť a on sa sám od seba začne vyzliekať, aby ho dr. popočúvala, otvára naširoko pusu, keď mu pozerajú do krku, dýcha naozaj zhlboka, keď mu prikážu, zakašle, keď treba.... dnes na výter hneď pusa rozďavená.... ale máme lístok na krvný obraz, tak myslím že skončíme s našou dôverou voči bielym plášťom... on nepamätá žiadne očkovanie, len to že vždy dostane cukríček :-))