Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka, tak to mas dobre...ja mozem robit hocico a ked neviem zaspat, tak jednoducho neviem :-/... aj ked noc predtym nespim, nic sa nemeni pocas tej dalsej, prehadzujem sa... neviem preco... a to sa teraz akurat snazim zaspavat okolo polnoci, lebo v sobotu rano idem do okrskovej volebnej komisie a to vstavam o piatej (niekedy vtedy idem spat :D ), lebo nie v mojom meste budem, ale idem autom do nejakej dedinky... a tam uz o 6:30 musim byt do 22:00...potom este zratat hlasy a cakat na feedback, tak sa bojim, nieze tam zaspim, ak sa nevyspim :DD. Lebo ked iba sedis, to je najhorsie, a pockaj, ked si tam este casak vezmem do ruk...Vžuchhh, ZZzzz :D.
ahojte (:
krásny slnečný (až príliš horúci) deň želám (:
no tak som si zaspomínala (: až na to, že sa potom celá noc neprepísala, ale "prespala",.... nuž tiež sa veru ťažšie spí, ale tak keď sa človek narobí, tak to na neho príde, nech sa deje, čo sa deje, aj keby traktory padali (:
a keď býva tak pekne, tak detúrence a iné vekove kategórie častejšie "vyliezajú" zo svojich príbytkov, aj u nás to je poznať, všade korčule, bicykle, prechádzky, ludia v záhradkách (:
Ahoj ojka, ani ja som nespala, len som nebola na nete... v takychto horucavach sa mi inac ani neda spat celu noc... :-/
A tiez pekny slnecny den kazdemu :D
haha, ojka, presne po 7 mesiacoch si si zaspomínala na založenie témy? :-))) originálne :-) akurát IP sa ti mierne zmenila :-)
ešte som nespala, veru...
pekný deň všetkým.
Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
zucic, ja ťa chápem, viacerí ľudia sa tu už dlhšie neobjavili a tiež dúfam, že len dobre sa majú....
no vidíš, kamarát sa určite len rád o teba postaral (;
no čo, hlasivky precvičene? ak to máš už aj vyčistené a si len tak doma, tak si to ani neoblebuj, neprelepuj, ani vatu nedavaj, nech ti to pekne obschne (;
noooo, dnes by ti tie chraniče možno na nič boli, ale nabudúce, nedaj Bože by si spadla, aby si sa ešte viac nedokaličila....
vies ojka mne nevadi len keby som vedela ze je v poriadku a zdravy...nespavam kvoli tomu stale na to mylsim ci....
no ja som este nemala ani len tohto:) a bol poriadny teda kamarat uz mal nervy jak ho vytahoval...a taky trapas na stehne som ho mala;) ale ked ja som uz nevedela ani nikto z bab ho vybrat...
no uz idem si precvicit hlasivky o chvilu...jau...
nie:) ale aj tak by nepomohli toto mam na boku od zadku dole po boku nohy a na pleci takze aj tak by boli nanic.
neboj zuzic, on sa určite ozve, možno len nestíha, alebo nemá prístup k netu, alebo chce byť sám...neviem.... a ani na maily sa ti neozýva?
no po niekoľkých rokoch som mala pijaka veru i ja predvčerom, ale rýchlo som ho večer odkrútila (:
ojojoj, tak to bude asi riadne štípať a peniť, ale neboj, trochu si pokričíš a potom sa to bude už pekne hojiť... (;
zuzic, a chrániče nosíš, ked sa korčuluješ?
ojka mam onho velmi velky strach. keby sa hocico stalo mne len nech je v poriadku...strasne sa bojim:( boze:(
inac aj klieste su velmi vdacne...predvcerom mi kamarat polhodiny vyberal zo stehna..kamaratka po siedmom uz utekala do nemocnice...a dnes som super rychlostou na korculiach spadla a suchala sa po rozpalenom betone....lava strana totalne zosuchana koza...o chvilu padnem zas a pre zmenu na hlavu. kym sa vsetko dokrutilo a dalo do normalu...taka som sprosta...ked budete pocut krik to sa ja dezinfikujem...
tie komáre sú také "vďačné" stvoreniatka (((-: pri nich nemám nikdy pocit, že som sama...... nuž, som jednoducho asi "nazožratie".........