Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

teda zuzic, ale si sa riadne dochrámala.... ale tu dezinfekciu si nemala odkladať, radšej raz riadne vytrpieť ako keby si tam mala mať v tom "špinu" a zapálilo by sa ti to....
no veru, malé deti dokážu vyšťaviť (;
ahoj brieta (: ako to máš len dobre naplánované, a čo dobrého dováraš?

zuzic_

ojka prcka este strazi a uz je unaveny velmi:( ale som tak stastna ze je v poriadku...neda sa ani napisat ako velmi:)
jj ten isty...ale poriesi sa to len potrebujem este cvicit a odpuchnut lebo sa nehybe stale...
inac vcera som si uz vsetko ani nevydenzifikovala uz sa nedalo len s vodou som si vymyla lebo uz som nemohla...dnes ani sedet ani stat ani lezat len na jednom boku...tak co uz dost veci musim prelozit ale mrzi ma ze sa zas nebudem hybat:(

ojka

ahojte, pekný večer prajem vám (:
zuzic,tak to som rada, že je v poriadku, a kde sa tak dlho túlal?
hmmm, a to máš stále ešte "dokazený" ten istý prst?

zuzic_

poznate nieco na odpuchnutie co sa moze dat tesne okolo rany? mam doma len octanovu mast co si davam na ten dochramany prst a to by asi nebol dobry napad....
fakt neviete nikto co je s denzom???

dobra vila

Ano, ano, plne suhlasim... ten kto nevoli, nech potom nic nevravi...

Dobry vtip mal niekto na FB, pozerajte :P
mozno ste to uz citali, alebo niekde videli, ale co ak nie:

Príde chlapík do baru, kde obsluhuje barman - ROBOT.
Natočí mu perfektné pivo a opýta sa ho, aké má IQ.
Chlap mu odpovie, že okolo 150.
Barman sa s ním plynulo zabaví o kvantovej fyzike, o globálnom oteplovaní, o makroekonomike, o nanotechnológiach ...
Chlap je z toho celkom vedľa - tak si hovorí, že ho ešte vyskúša.
Ide domov, prezlečie sa a vráti sa do baru.
Barman mu opäť natočí perfektné pivo a spýta sa na IQ.
Chlap odpovie, že má okolo 100.
Robot s nezáväzne drízda o tenise, o futbale, o autách ...
Chlapovi se to hrozne páči, tak ide zase domov, prezlečie sa a vráti sa do baru. Dostane opäť perfektne pivo a obvyklú otázku... Zobrazit více
- teraz povie robotovi, že má IQ 50.
Nato sa barman k nemu nakloní a pomaly, ale skutočne pomaly
hovorí:
" Tak - že? Za - se ide - me v jú - ni vo - lit Ro - ber - ta?

ojka

dobra víla, no možno sa volbami nič nezmení, ale tak si zober tak, že ten čo vyhral minule, vyhrá pravdepodobne aj teraz, a potom podľa toho, ako ľudia zavolia, tak sa možno do koalície nedostane jedna zo súčasných strán a potom sa to pekne zamieša (:
ale tak odvoliť treba (: alebo potom nech dotyční nenadávajú, že čo sa to na Slovensku a v parlamente deje... (-:O

dobra vila

Ojka, ja myslim, ze tie stavy nespavosti tu ma kazda z nas :D... celkom to aj vidno, ked sa tu v noci postretavame :D
Ani nevrav, ako je/bola ta nestastna velka voda, aj tu je ich milion!! 5-nasobok... tak ti tie stipance nezavidim...ja som zatial iba fakt mierne obkusana...odklopem... co sa isto zmeni v nasledujucich dnoch, hh...
A hej, odvolit snad nezabudnem, volicsky preukaz som si uz vybavila v pondelok, ale aj tak mam dojem, ze sa nic nezmeni tymito volbami a vyhra "ten", co aj pred 4 rokmi a ten nie je podla mojho gusta, ale co narobis...

ojka

dobrá víla, fíha, ty si ideš takto privyrobiť? (: tak nie, že potom zadrichmeš (; by bol menší prúser.... inak, keď už tam budeš pekne sedieť, tak si to nezabudni aj odvoliť (;
joj, mňa tak včera dokúsali komáre, šaliem teraz (-:O
no jo, ja mávam tiež niekedy také stavy, že nezaspím a nezaspím, a niekedy by som prespala aj celý týždeň, keby sa dalo :D