Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

dobra vila

Ako ja to vidim stale v reklame... najprv som pozerala, ze aka super uputavka na film, ze kedy to pojde, checknem a potom ze na pultoch a v kinach, vrrr :D. Tak rozmyslam, ze si to precitam ako dalsieho kandidata na knihu :P.
Leilla, mno ja ich travim tak nijako, v hlave riesim "dilemu", teda to, co som spominala... prijali na Mgr. odboru, ktory som studovala, ratala som s tym, ze mi to nevyjde.. a prijali ma...ono je to na dlhsie, ale potom sa tomu povenujem a vysvetlim... a podala som si papiere do anglicka ako aupair, tak neviem, co robit...
Vies...skola je fajn, akurat mi prekaza fakt, ze tie plus dva roky by som dostudovala ako 26 rocna...nebudem uz stara?!! Tento rok som si totiz pokaslala, nepysila som sa s tym tuna, ale mala som mat super pracu a nakoniec som padla medzi dve stolicky, takze som si mohla piskat... a tiez som neratala, ze teraz by ma vzali, tak uz som stratila nadej a podala si papiere do anglicka ako aupairka...
Inac ti poviem, ze tu aupairku som uz raz robila a bola to katastrofa, zutekala som aj ja velmi rychlo, miesto toho, aby som menila rodinu, radsej som sa vratila spat, lebo som z toho mala normalne sok... A teraz som si povedala, ze sa tam zapisem do jazykovky, zaplatim si to z tych penazi, co mi daju, ak to staci, a ze sa naucim perfektne jazyk a vydrzim to aj keby sa mi to nepacilo...aj s klincami v zadku...
Ja totizto strasne tuzim stale do zahranicia, je to moj sen, strasne by som chcela byvat inde a milujem anglictinu...srdce mi proste strasne pisti inam...ale zas, ni eje to prechadzka ruzovou zahradou a som ten precitliveli typ, asi nie som moc ambiciozna, ze ked mi je niekde zle, alebo sa tam necitim dobre a je zo mnou zle zaobchadzane, zacnem okamzite cuvat...
Len tiez rozmyslam, ze keby som do toho anglicka vysla a skoncim rok...co potom...akoze co mi to da, chapes...naucim sa anglinu, okey...ale ... proste neviem, co bude...priatel mi konci za rok, teraz je stvrtak, on je este na tom otazne...ja som mu vsak povedala, ze tu byvat urcite nechcem..
Leilla, pomoc...akoby si vedela, ze :-/...sama si musim...proste:
Anglicko: naucim sa jazyk, budem v inom prostredi, koniec stereotypu, ina kultura atd...
Avsak rizika: znova to nebude ziadna slava a co potom...
Kym skola 2 roky istoty a popritom by som si chcela dokoncit anglicky certifikat...
Ja sa neviem rozhodnut...
Vies co, uz mam aj rodinu, v auguste by som k nim mala ist, takze keby nieco, v septembri sa viem vratit do skoly, ale neviem, ci mi to za to vobec stoji, ist tam, ked sama neviem, co chcem...
skola je skola a ja tvrdim, ze ten titul netreba, ked je clovek sikovny, ale dnes zijeme svet, ze fakt treba mat co najviac papierov a skusenosti, tak neviem...
:((

lleilla

dobra vila,tak nijak travim :O)-doobedu prax,kazdy den koncim rozne a potom vacsinou prva cesta do postele,samozrejme otoceny rezim,po veceroch vonku,ak pocasie dovoli,inak kniha,net,uz nech som doma a ty?

dobra vila

Akurat ide ta reklama na "Pustny kvet", videla si to? Da sa kupit v kniznej podobe a bude to aj v knihach, tak rozmyslam, ze si to kupim, ked to je uz take propagovane :-O... len aby to za to aj stalo :P

dobra vila

Haha :D, vies co, keby isiel Zralok ako film, tak to by som si normalne este pozrela :D.
Momentalne som zastala na nejakej reklame, a ani som si to neuvedomila...okey, tolko ku mne :P. A ako travis tieto oddychove dni?:)

dobra vila

lleilla, inac aj ja som taka... ja pijem sice iba take nescafe a podobne vecicky 3 v 1, ale ze by ma to napudilo, to nie...
Zvykla som si spravit silnejsiu kavu, ked som nechcela zaspat a nic z toho, bola som rovnako ospala :P.
No, zajtra si skocim po nejaky Zodac, ja len dufam, ze to zaberie, lebo co mam doteraz, tak bez uspechu a je to na nevydrzanie... som zvedava inac, ako dnes zaspim, asi nijako, ale co uz...
Akurat rozmyslam, ci nepojde v tv nejaky film, ze by som si pozrela, ale neviem, ci takto neskoro nieco pojde :-/

lleilla

a tie kavy?1 bola pre chut a druha s navstevou,ale ja zas vela mlieka,takze to take slabucke a mne uz kava nefunguje,zaspim hned aj po jej vypiti,v tom problem nie je