Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

dobrá víla, ja ked som bola raz s priatelom v jednom národnom parku, tak my sme museli zasa cez takú jednu luku vždy utekať, lebo nás prenasledovali ovada a aj tak vždy nás dobehli /-:
noooo, neviem kto tu cvičí, ale lleilla samizda začala (-:O aj ty ju cvičíš?

dobra vila

zuzic, ahoj :), skoda, ze ti to nevyslo, ze budete v jednej triede, ale inac lahko sa tam vies prehlasit, myslim, ze by nemal byt problem prehlasit sa z triedy do triedy...ci? Teda tuto to fungovalo dost v pohode a bez problemov... ale vies co, ved to nevadi, mozete sa stykat aj tak, tak hlavu hore.

Ojka, mno si stastny clovek, ze ta nepoziaraju :D... Tu je ich milion, neviem sa ist hojdat ani pred dom na taku hupaciu sedacku, lebo ma pozeru ... desiatky mi lietaju nad hlavou...dokelu...normalne ked ideme dnu, tak sa musime rozbehnut, aby sme ich "vyvreli" :D... a vidis, kolko ich je aj tu v dome, vrrr...

Kto tu cvici zumbuuuuuuuu???????????

ojka

ahojte (:
no mňa si komáre moc nevychutnávaju, často ma neštípu, ale keď už tak, tak vonku, ked niečo robím (;
zuzic, nie ste? ale tak ste aspon na rovnakej škole, nie? uvidíš, bude to dobre. A v ktorej skupine si teda ty?

dobra vila

ojka, kym ti bzuci pri hlave iba mucha, zatial je dobre... Mna tu obtazuju komare. Bez srandy som ti ich za posledne tri hodiny zabila aspon 7!!!! Hmyz jeden otravny...
Datelinka, bru noc, ja si myslim, ze tie bolesti hlavy mozes mat aj z nedostatku spanku, dopraj si ho, lebo uz ti to signalizuje... ustupi unava, mozno aj bolest hlavy :).
Baby, ja tiez padam... tak zatim pa :)

datelinka

muchy, komáre a iné otravy aj nám pekne znepríjemňujú život. malý je samá opuchlina po štípancoch. našu krv ignorujú, tie komáre sú ale prieberčivé :-)
ojka, unavená som hlavne, v poslednom čase som spávala len po 4 hodinky, tak utekám, nech je to dnes trochu viac.