Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
inac...dnes som skusila naucit spoluziaka valcik...je to bieda:D ani pohnut..a mame na to tri dni:)) tusim to bude fakt sranda;)
zuzic, ale joj, aké pochybujem, nerob predčasné závery, však ked si rozumiete, tak kde je problém.....
hm, no aspon tie pani učitelky tažké neboli, ked to také mladé.... (;
pochybujem...no to su take mlade kocky ale neni su mi sympaticke...no foto je super:D
tu je pocasie strasne...
no vidíš, však ked si už teraz tak dobre rozemiete, tak sa aj pomimo školy môžte stretávať (: fíha, tak to môžu byť dobré foto :D ako tak rozmýšlam, naše učitelky by sa na také čosi nedali asi nahovoriť.....
ach jaj, a nezaprší a nezaprší /-: www.youtube.com
no sak niekde niekedy...a tak si rozumieme piseme si kazdy den buduci tyzden pride do mojho mesta a pokecame tak aspon nieco...
dnes dosli fotky co sme sa v skole fotili:DD hroza:D som ich zadelovala a vsetky rocniky maju taku strasnu:D jedina vydarena je co spoluziak drzi na rukach triednu a dalsi dalsiu ucitelku..ta je super inak nanic.
zuzic (: ved to nevadí, určite ho tam niekde niekedy stretneš a budeš mať nových známosti až až (:
kocky neda sa to prehlasit uz...a bude mat triedu pravdepodobne na druhom konci skoly lebo tak boli aj maturanti terajsi a po nich mame triedu...ojka ja osm v nizsej kategori velmi mi to vyhovuje lebo sa chcem zameriat na prirodne vedy a teda menej jazykov budem mat do tyzdna len sedem hodin...co uz:( teraz uz v moejj triede nikoho nepoznam...
wellll, no ty si tomu dal ((((-:
máš "obeňajšiu prestavočku?" (: