Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
dobrá víla, no k PC som prišla, až ked som napísala, to vieš, si užívam posledné noci doma, ked je tu s namni sestra pod jednou strechou (((-:O
potom som mala krízičku a zaspala až kolo štvrtej asi.... (:
krásny deň vám inak prajem všetkým (:
Kks, ojka, ako davno som nepocula tu pesnicku :DD, je dobra, uz sa knisem do rytmu :DD.
A kde si ty bola celu noc??? Mohla si sa pridat do diskusie!! A poradit :D.
Ja ked som videla, ze lleilla je uz asi kaput, tak som slat tiez.
nech vás blšky štípu celú noc (((((-:
dobre sa vyspite, spachtoši (;
www.youtube.com
staré, dobré, osvedčené (:
ahojte kavičkarky (:
Dufam... teraz dam na svoju hlavku, snad sa to vyplati, tej som sa zatial nikdy nedrzala... :D
A co dobreho pozeras teraz v tv? Ja mam zapnute nejake muzicke stanice, ked uz inde nic nejde... :P
Lleilla a ty kde v Cechach studujes inac? Praha, Brno..?
lleilla, ide ti to, radis mi velmi dobre :D...akoby som snad toto chcela pocut... tiez sa naklanam skor tomu a myslim, ze je to to spravnejsie rozhodnutie... inac dakujem za rady :).
tak rozhodnutie je a bude samozrejme len a len na tebe,a spravne zvazujes,pre a proti...no ja k tomu asi tolko-skolu koncia aj starsi (nemusim chodit daleko,ja budem mat 27,ked skoncim :o(,ak skoncim,to neber katastrofalne),vies ja som clovek,ktory potrebuje istotu,ja by som volila skolu,ale to ti pise clovek,ktory je velmi viazany na domov a rodinu ,blizkych-pre mna je uz CZ dost :D-nejaky 3 mesacny pobyt v cudzine cez prazdniny pocas studija by bol malo?-myslim,ze aj to pomoze v jazyku a aj v skusenostiach,a za 2 roky uvidis,mozno s priatelom nebudete hned riesit rodinku,mozno sa este naskytne prilezitost vycestovat aj spolocne,aspon by ti bolo lahsie,keby si mala blizkeho cloveka vedla seba...hmm?este mas chvilku casu na rozmyslanie,tak ti prajem teda len to najspravnejsie rozhodnutie