Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

dobra vila

nevinnababy, nevytvorila si nahodou tomuto aj vlastnu temu? Tak sa mi zda, ze som cez nieco taketo prebiehala... myslim, ze ti tam niektori radili, aj ked na to som uz cas nemala, aby som si precitala, co pisali... Ja myslim, ze skus cerpat z toho, co ti tam poradili, snad nepisali hluposti :), ale pozriem si to aj ja.
Tam si to precita aj viac ludi, ako tu... tu sme skor take stale male zoskupenie ludi, tam mas vacsiu sancu, si myslim.

nevinnababy

Mam 24 a pred 3 rokmi som sa 1x milovala s mojim priatelom. Rozisli sme sa a ja mam po 11 mesiacoch noveho priatela. Sme spolu 5 mesiacov, je to tolerantny muz, boli sme predtym kamarati, pozname sa. Vsetko je medzi nami ok, on ma 32. Jediny problem vznika pri milovani. Bozkavanie, hladenie, vsetko je ok, len proste sa pred nim este hanbim. Tuzim po milovani s nim, ale je to take, ze ked mi ide dat dole podprsenku, tak proste akoby instinktivne mu chytim ruku a zastavim ho. On hovori, ze ok, ze pocka a chape to, ale vidim, ze ho to trochu mrzi. Takze v podstate sme spolu neboli este ani nahi. Maximalne sme sa maznali a bozkavali s spodnom pradle a vtedy je evidentne, ze je velmi vzruseny. Nejde o to, ze po nom netuzim, len sa hanbim. On mi pritom hovori, ze nechape coho sa hanbim, ze mam sexi postavu, ze som nadherna, co je asi pravda lebo sa venujem profesionalne sportu, takze v tom to nie je. Je to skor v tom, ze sa nehanbim za postavu, ale aby ma videl nahu, moje prsia a moju ...

dobra vila

nevinnababy, ahoj, hmmm, ja si to rada vypocujem a poradim, ak viem, alebo aspon podla toho, akoby som konala/zmyslala ja, tak ak myslis, pokojne napis, kazdy ti tu rad poradi, ver mi.

nevinnababy

Nespim, lebo ma trapi moj problem s priatelom,ale nechcem Vas tym zatazovat, len som mala potreu napisat sem.

ojka

diky kočky, ste zlaté (: ale čo sa tých sĺz týka, tak najviac sa veru naplačem ja s mamou, a ešte budem mať aj príhovor doma, ked príde ženích po nevestu, no konec (((-:O
a dnešná noc dlhá, ešte som sľúbila nevestičke i sestrám, že im urobím manikúru, nechty, ...no a zajtra doobeda to budú fofry.... jaaaj (: len aby to počasie aspon chvílku vydržalo, lebo hlásia stále celý den u nás liať ..../-:

lleilla

ojka,mladym vela stastia a spokojnosti v spolocnom zivote a tebe a celej rodinke malo slz pri odobierke a dobru zabavu do rana