Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
lleilla, dve kavy? Takto vecer? Ako to, ved sa uz neucis, ci??
Ja mam zas nejaku alergiu...tak ma to chytilo. Nos mam ako Pinocchio, strasne zapchaty a zaroven mi tecie, oci mi slzia, kycham...katastrofa... zajtra musim do lekarne, lebo umriem... s tymto mojim nosiskom mam stale problemy... mam ho snad zapchaty 300 dni rocne...mam alergiu na prach, plesne, roztoce :((... + nejake tie brezy a tieto hnusne biele vaticky z topolov... oj oj oj...
zuzic, aha, chapem, no tak teda nebud smutna, ze nie ste v jednej triede, aj ked to je blbe, ze rovnaky rocnik na dvoch roznych stranach skoly? :-/
Vies, to ze tam nikoho nepoznas, ma svoje vyhode... mozes sa zoznamovat s kazdym nanovo :)... je to fajn... predstav si, ze by bola tvoja spoluziacka niekto, s kym ste neboli za dobre... takto spoznas kopu novych ludi, skamaratite sa, bude super!!
Lleillita, aloha :D. Ja mam problem s netom non-stop, boli nam to uz aj pozriet, ved uz od decembra to vkuse pozeraju, co sme to dali namontovat a bez uspechu...
Teraz tvrdia, ze mame asi pokazeny router, ze treba kupit novy... no my s tym mame problemy od zaciatku, uz od prvych dni to vkuse hlasime, tak nech nam to vymenia, co my si mame kupovat novy :-O :-/ ... ach jaj, no neviem, co s tym bude, ale aj vcera som bola bez netu CELY den, akurat v noci som sa vedela pripojit, uzas :-/
Ale inac budem... budes aj ty??
jj:) ale s futbalistom je to tazke ;)
zuzic, neboj , on sa snáď chytí, valčík nie je ťažký tanec, treba len nech sa do tej hudby v cíti (: