Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

lleilla

nie nie neucim,to uz len citanie- to sa cita,ked nemusis,a citas len preto,ze ta to zaujima :O),tak ty alergicka?juj,ja jedine PNC,ale to je este fajn,oproti tvojej alergii,juj,tak zajtra radsej zbehni teda do tej lekarne,nech sa ti to ukudni

dobra vila

lleilla, dve kavy? Takto vecer? Ako to, ved sa uz neucis, ci??
Ja mam zas nejaku alergiu...tak ma to chytilo. Nos mam ako Pinocchio, strasne zapchaty a zaroven mi tecie, oci mi slzia, kycham...katastrofa... zajtra musim do lekarne, lebo umriem... s tymto mojim nosiskom mam stale problemy... mam ho snad zapchaty 300 dni rocne...mam alergiu na prach, plesne, roztoce :((... + nejake tie brezy a tieto hnusne biele vaticky z topolov... oj oj oj...

dobra vila

zuzic, aha, chapem, no tak teda nebud smutna, ze nie ste v jednej triede, aj ked to je blbe, ze rovnaky rocnik na dvoch roznych stranach skoly? :-/
Vies, to ze tam nikoho nepoznas, ma svoje vyhode... mozes sa zoznamovat s kazdym nanovo :)... je to fajn... predstav si, ze by bola tvoja spoluziacka niekto, s kym ste neboli za dobre... takto spoznas kopu novych ludi, skamaratite sa, bude super!!

dobra vila

Lleillita, aloha :D. Ja mam problem s netom non-stop, boli nam to uz aj pozriet, ved uz od decembra to vkuse pozeraju, co sme to dali namontovat a bez uspechu...
Teraz tvrdia, ze mame asi pokazeny router, ze treba kupit novy... no my s tym mame problemy od zaciatku, uz od prvych dni to vkuse hlasime, tak nech nam to vymenia, co my si mame kupovat novy :-O :-/ ... ach jaj, no neviem, co s tym bude, ale aj vcera som bola bez netu CELY den, akurat v noci som sa vedela pripojit, uzas :-/
Ale inac budem... budes aj ty??