Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
No vysvetlite mi, ČO je horšie ako stádo bratislavských mäsožravých komárov, ktoré vás prenasledujú na každom kroku a nedajú vám ani dýchať? ///-:
Lost, hahaha :D, dobreee, ale nie si v tom sam, ver mi :D. To "este pat minut"...to mi je velmi zname.. Ja si nastavim budik a este 15x ho odrovnam, nech mi nevyzvana :D. Tiez neviem vstat, najma ked nemusim.. Ja chodim spat aj dost neskoro a hlavne nezaspim hned, ked si lahnem. Obdivujem a zavidim ludom, co si lahnu, zavru viecka a uz su v onom svete... Ja sa prehadzujem, rozmyslam, hladam spravnu polohu, zas rozmyslam atd...katastrofa...najma potom to vstavanie... A presne ako vravis, to uz ani nie je spanie, ked ti zazvoni budik a zastavis ho. Niekedy to robim aj dve hodiny a citim sa rovnako nevyspata ako predtym :D
Ale tiez vam teda zelam krasne snicky, idem pomaly uz aj ja - prehadzovat sa zo stranu na stranu :P. Dufam, ze sa tu coskoro zijdeme, papa.
dnes som staval o 11 :D
(isiel spat o 0:00, ale hodinu rozmyslal)
ale to je take ze ja mam stale budik na 7:55, ale vstanem vtedy asi 1x mesacne :D
bezne od 9 v lepsom pripade a 10-11 v horsom :D
Nech sa deje cokolvek, nechce sa mi :D
je to zle :)
mne je jedno, ze zmeskam vlak, vsetko je mi jedno :D hlavne ze lezim :D
neviem ako zacat to menit, no asi nejak treba :)
tato lenivost ma zabija, uz tyzdne :D
inak nespavam velmi dlho, myslim ze 7 hodin by mi stacilo, zvysok je len taky "polospanie" ze "uz vstanem. vstanem? uz? nie, 5 minut, uz? este 3 minuty. uz vstaneM? hm? uz? nie" monogol :D
ale uz by som mal ist spat... tak dobru noc vsetkym :)
ojka, to je super, to mi aj vyhovuje, dovtedy si aspon precitam predosle prispevky :D. Naposledy som citala akurat iba ten od nevinejbaby, ale tak ved ona si na to vytvorila zvlast forum, kde jej radili, tak preco vlastne tu..hm, myslela som, ze to bude troska ina pomoc o radu :), ale tak snad sa jej to nejako vyriesi... az bude cas, precitam aj to este raz, a mozno daco krvopotne poradim :DD. Ze cas...no ja toho casu mam, aj nemam, vkuse sa nejako zamestnam, ale za netom moc netrcim, hlavne ze dnes mi noťas fici cely den, no super :D
Ojka, citam Sophiinu volbu, dnes koncim 500-stranou, potom uz iba 100-nieco, ked sa na to pozeram z tohto hladiska, hh... :P... nechcem to uz moc skladat ruk, lebo sa mi stalo aj take, ze som zlozila knihu na dva tyzdne a po dvoch tyzdnoch som do nej kukala ako puk, ze cooo? ako to bolo, preco to bolo atd :-/
lost :D no pochval sa,tebe sa podarilo kolko najviac prespat v kuse za tieto dni? (:
a co dobreho citas?ja sa velmi rada necham vyspovedat,ale vazne az inokedy,lebo pisem teraz z mobilu a to mi ide taaaakto pomaly :D co uz so mnou,chybali ste mi (-:O
Ahoj ojka, wow, to tu tri cele dni nebolo pisane? :-O normalne to musim okomentovat "WTF!". Necitala som predosle prispevky, ale viem, ze si sa chystala v poslednu sobotu na sestrinu svadbu, tak potom ta vyspovedam :), ak nieco prezradis, take story mam strasne rada, hh :)). Teraz som tu iba na skok, citam knihu a chcem ju dotiahnut uz dokonca, no ale dnesnym vecerom to isto nebude, ale este sem kuknem, samozrejme!! Neraz :)