Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
no sak mne sa hovori ale ja znovu nedodrzim predsavzatie jak sa poznam he:D..ked vies ono je to blbe ked mam taky dlhy zoznam ktorych moznych doktorov mam vybavit...teraz mi aj mama dala suhlas no tazko zacnem ked ich je tolko...ani mylsiet na to nechcem...
ja vacisnou tak na prilezitost tiene, aj dnes som mala ale inak nie casto...spiralu hej aj linky ale v tomto teple sa mi nechce davat:)
no to by som veru i ja mala (-:O
mala som ísť na jednu brigádu do čiech, ale bohužial to padlo..... tak no, neviem...
ja sa ani netieňujem (-:O ja vo výnimočných prípadoch len špirála, a to ako bolo spomínané, asi tak 2 razy do roka ((((-:
drzim ti palce...mne este tak netreba lebo mam plne prazdniny...potrebujem vybavit vela veci hlavne si dat dokopy zdravie atd...ale brat si zhana tak isto je na vyske a nic nemoze najst:/
ja tiez vacsinou nerobim:) ale rada experimentujem s tienmi to je taka zaluba momentalne:)
to máš pravdu, brigádu i prácu je teraz niekde ťažké zohnať, tiež sa o to usilujem, uvidíme či sa podari....
tak ja nikdy nemám na sebe nejaké špeci upravy, tak mi to až tak žily netrhalo :D
to mas dobre. ja co som bola na promociach maloktore mali nejak extra upravy:) sesterka mala len vypnute na spankoch aby jej neisli do oci a navlnene:)
vies co nie. zhanala som s kamaratkou sme nieco pozerali ale neni su ziadne volne, ani dospeli co su neni zamestnani nemaju nieto este my...teraz je dost tazke u nas najst bez znamosti...a co som aj nasla by som fyzicky nezvladla momentalne
no v škole sme museli byť skoro ráno, takže keby som chcela, tak kaderníčku aj tak nestihnem, tak som si ich nechala viac menaj rozpustené s menšou upravou (:
a brigádu nejaku na leto máš? (:
dala som si tazku skolu...budem za nu platit:D ale ne chcem si zveladit predmety co mi nejdu- aj, a na ktore sa chcem zamerat- chem.
jej krasne:) ja mam tiez take sandalky lebo plne mi ziadne nepasuju heh:D ale robia poriadne otlaky:/ a tiez asi 5cm opatok:D vo vyssich by to asi neslo sa mi casto vyvrtavaju clenky:)
ale krasna si musela byt jaj:) a vlasky si mala ako?:)
tééééda, taká inicitíva (:
dakujem (: boli spustené a obuté som mala čierne sandálky, na trošku vyššom opätku, ... asi 5 cm, ale pre mna je aj to veľa (-:O ale tak raz za 3 roky môžem zo seba urobiť fešandu :D
www.youtube.com
nadherny:(
a topanky si mala plnu spicku ci? aky opatok?:)