Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

také červené "korzetové" šaty na ramienka, zhruba pod kolena (: aby mi moc horko nebolo.... (:
no však aj krajské kola sa rataju, (: parada. A čo sa ideš doučovať?

zuzic

matika ale postupila som do krajskeho kola vyssie uz nie...a chemia ale tu som zvrzala hned v prvom kole...
no super:) som rada ze dobre dopadlo akurat toto horko no...kamarat dnes isiel na promocie rodine a isiel az z kosic na zapad tak mi je ho luto s malym dietatom v tomto teple boze moj:/
minuly tyzden som bola sesternici na promociach a cestovali sme ale bolo aspon tak akurat nie moc teplo:)
no hej vdaka. ale budem sa doucovat este cez prazdky...
a co si mala oblecene?:)

ojka

a v čom si reprezentovala školu? (: bolo perfektne, všetko dobre dopadlo, aj promocie, obed, odsťahovanie i cesta domov, akurát že bolo neznesiteľné horko, ale tak prežili sme to (:
takže už aj tebe sa začali oficiálne prazdniny, gratulujem (:

zuzic

a ako bolo?:) dobre?:) teraz si uz oddychnes:)
toto konkretne za reprezentaciu skoly. za prospech som dostala cokoladu ale tu som dala mojim malym druhackam;)

ojka

zuzic, ja som sa dnes modlila, aby sme žiadny trapas, tiež nič, nevyviedli..... všetko dobre dopadlo (:
odpromóvané, odsťahované, docestované, unavené...... (:
a za čo si to ocenenie dostala? za prospech? či iné aktivity?

zuzic

no...dnes som zrobila zas pekny trapas heh:D
som dostala ocenenie a idem si to prevzat pred celou skolou a zvrtol sa mi clenok na stekloch a sup na spoluziaka:D
zeby som ja nieco spravila bez trapasu sa nestane asi:D