Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

zuzic

ano im sa to vrati...raz urcite...nech ta to nemrzi prosim netrap sa pre tie svine...raz mi to povies chcela by som to pocut no teraz musim ist do postele je mi trochu zle. je mi luto ze musim ist ale uz nad tym nerozmyslaj prosim...zelam ti krajsi zvysok dna

tak

ano, na mna su prikratke, ...ja som silnejsia ao tiez vedia, kebz si vedela, coho su ludia schopni, ... raz to porozpravam, ... ale ja verim v spravodlivost, existuje a dostihne ich ja v to verim, ... stane sa, ...

zuzic

chapem:( ale uplne...to ze to teba nezlomi ich este viac zere a snazia sa este viac aby ta zlomili aj ked ta nezlomia...hnusoba...

tak

vies, ked ich zlomi, to, ze to mna nezlomi, uplne absolutne nezmysly o nicom, rozumies mi, ja si to nepripustam takychto ludi, a to ich zerie, zoziera ich to zvnutra ich vlastna zloba, ...

zuzic

mna to dokaze obcas zlomit..ale viem sa znova postavit aspon...mas pravdu...su hyeny...musela si mat velku neprijemnost asi ze?

tak

vies Zuzka, dakujem, si dobry cloviecik, ja nie som smutma, ... som len znechutena, co dokaze take stvory, ... mna nedokazu zlomit, su to hyeny, ...

zuzic

tak:( asi preto ze sme vo svete kde vacsina ludi chce druheho len podrazit a zranit...no vzdy sa najdu ludia ktori vedia pomoct a podrzat co ta maju radi...tak aj ja ta mam velmi rada..tak sa usmej trosku:)