Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ja sa pytam jednu otazku preco su slovaci na seba v zahranici ako bestie, ako svorka vlkov ako upiri, ... preco, ...
fajn:) prazdninujem...trochu som chora ale inak dobre...a ty ako?
ako sa mas Zuzka, ...
ahoj tak;)
Ahojte, ak tu niekto je, ...
katalinka, no to uvidím , či zvládnu, už su dlhšie ticho, tak som zvedavá, ale vyzerá to, že sa na to všetko vykašlem.... do hrášku zo všetkým....
tak teda pekný zvyšok večera i tebe a potom dobrú noc....
ojka krásny zvyšok večera...idem si dokončiť prácu.. krásny turistický zážitok..
ani neviem... asi jedno aj druhé... radšej nekomentujem....
ja sa teším na budzogáň.... a strašne...
inak ako kolienka... zvládnu záťaž???
nie, CM dni toho roku nie, naposledy som bola na nich asi pred 4 rokmi..... čisto len turistika, lebo už príliš dlho som "doma na zadku sedela".... a v sobotu ak sa podarí, tak by som chcela ist známych do súľova len tak pozrieť.... lebo sa tam vybrali stanovať (:
a prečo sa toho tak skoro nezbaví? je to až také zle? či to už má jak chronicke?
ojka myslím že sa už mladý tak skoro kašľa nezbaví... my tiež Diery a CM v podstate tiež... ja som tam ako doma takže sin trúfam ísť s deckami aj sama.... sa celkom teším... úpal snáď nie... Aj ty ideš na CM?