Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Ahojte, ak ste tu, ... zajtra cestujem smer Andreus, ... do prace, ...
umyté ((((((-:
hm, potrebujem umyť dve veľké okná a vonku sa stmieva, dosť blbé.... /-:
ojka nespominam si kedy som sa naposledy nudila;)
teraz mam napchate lebo este sa budem ucit cez tieto prazdniny...
zuzic, aspon máš vzrúšo a nenudíš sa doma, bude to v pohode (: zabav sa
ou dneska v noci som zabila troch komarov dobra som;) nespala som celu noc a dnes rano o desiatej mi vola brat ze o chvilu pride s kamosom domov:D a ja v pyzame ledva som sa stihla prezliect a upratat. teraz su vonku o chvilu pridu domov zatial stihnut nieco porobit a este som mala telefonat zo skoly ze mam ist nieco vybavit no nestiham ani dychat a brat si zabudol kluce tak nanho musim pockat potom letim do skoly aby som stihla a odtial do obchodu a rovno na party...dnes nestiham vobec nic a to som si predstavovala kludny den:D
dobra vila, ja som to tu zabalila o tretej s myslienkou, že som ráno skoro vstavala, že by som sa mala už uspať (((-: a ty si prečo tak skoro mala vstavať?
Preco sa mne tvoja sprava objavila az teraz? :-O hmmm... ach, neviem, pocuvam hudbu z youtube, kukam facebook a robim vsetky tie neuzitocne veci, s ktorymi sa da zabit cas :)). Ale hadam by som do tej polhodky mala ist aj spat, zajtra totiz stavam relativne skoro, to budu ale muky :-/
dobrá vila, ahoooooj, no oni už asi všetci hajajú, ja neviem, ale zakaždým ked sem prídem , tak rozmýšam, že sa hádam majú fajn (: a ty čo tak neskoro buntošíš? (;