Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ja idem tiež zajtra do Terchovej (: jánošikové diery a snáď aj na ten malý rosutec (:
vy idete na CM dni? počasie ma byť krásne, tak dúfam, že všetko bude v pohode, len aby ste nedostali úpal.... a malý nech sa teda rychlo vyzdravie.... (;
teraz ideme do Terchovej na víkend.... mladý kašle tak sa nemôžeme kúpať... ale miernu turistiku snáď zvládne... cez týždeň budú u babky...potom 2 týždne škôlka... uvidíme ako to pôjde...
no tak ja si viacmenej prázdninujem už mesiac.... ale zajtra sa chystám konečne aj "von", ideme so sesternicou a spol na turistiku,....nenormálne sa teším (:
a už niečo plánuješ deturencom?
ahoj ojka.... no ráno zaspávam do práce, a v noci ponocujem :) proste klasika... a ty? Ja o prázdninách môžem len snívať, dúfam, že sa mi podarí zabezpečiť krásne prázdniny pre deťúrence...
katalinka, ahoj (: som rada, že ťa tu vidím.... tak tichúčko tu bývalo posledné dni...... ako "prázdninuješ"? (:
Ahojte.... ako sa máte???
zuzic čo tak smutne dneska???
no...tak len matne:) lebo vacsinu som precerpala teraz v juni co som bola vselikde s kamaratkou a jej kamosmi...zatial mam len taky plan niekde konecne poriadne vypadnut z domu od vsetkych aspon na par dni ale este neviem kde a ako to kamaratka vybavuje
zuzic a už máš nejaké tie predbežné plány na leto? ten program myslím (:
ale inak...sa na prazdky velmi tesim:) hlavne ze si sama spravim program aky budem chciet...