Prečo ešte nespíte?

zuzic_

jj z tvrdeho papiera pripadne kartonu ale to nevyzera esteticky:) male sa daju aj z baliaceho:) chce to len trosku predstavivosti robila som ake uz stokrat a je to sranda:D milujem matiku:DD

zuzic

kolko?:DD no tak za mna sa moc nenapijes:DD niektore dni to pocitam na deci:D ale obcas sa stane ze dam aj liter a viac:DD
no vydrzi:D moje ako kedy:DD
no vcera som zrobila kamoske prsten a nausnice...nechcem sa chvalit a vyzeraju pekne:DD a teraz jej k tomu idem spravit krabicku a bude:DDD

lost

hehe :D :D

No tak budem pit aj za teba :D mozno tak 5l denne dam :D a to nepocitam stavy :D :D

esteze to ludske telo vydrzi take "vykyvy" :D

A co budes rysovat? :)

zuzic_

:DD no mi nehovor o studenej sprche...som bola na chate a tiekla len ladova ale to bola ozaj ladova:DD a to bola vtedy este aj zima:D to bol iny masochizmus:DD

zuzic_

trupik:DD ja sa nanho pozrem a poviem si: dobra si moja ze este zijes v takom teple:DD zvysuje mi to normalne sebavedomie:D
no...ja som ten slavny rabin ci co to bolo co sto rokov nejedol:DD ale ne:D mam stiahnuty zaludok vydrzim aj par dni:) ale vecer hodim aspon dojcenku vyzivu aby som nespravila pruser:) a tak isto s pitim som neni smadna:D
teraz idem rysovat...tusim mi uz chyba skola:D

lost

ale ked som sa rano sprchoval, tak som si pustil najskor taku horucu, potom vlaznu a potom asi ze 90teplej a 10studenej, a som si povedal, ze haaahaa, ake lahke to je vydrzat v studenej sprche... no ale ked som zistil ze to ma 24c :D