Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

lost

ja som ten teplomer vyhodil uz :D

nedalo sa na take pozerat :D

i27.tinypic.com

ale zda sa mi ze sa to nezvysuje :D
musim si kupit vlastny teplomer :D
idem ho pohladat :D

zuzic_

no...zevraj pocitova teplota ma byt potom 17:D jeeeeeeeeeeej to by bolo:)
no nezufaj:) to je pekna strava:) moja dnesna bola akurat ta zmrzka v noci:DD a neplanujem uz nic do vecera:DD
kolko mas teraz v izbe stupnov?

zuzic_

ani ja sa nechodim:) teda nie tu v meste:D ked som niekde inde tak vtedy idem:)
jazera...tym nedoverujem teda neviem troska sa mi to hnusi:DD a plaze:D ak nejaku najdes...daj mi prosim vediet:)

lost

burka, snad bude chladna :D
zevraj sa ma ochladit od ponedlka alebo tak nejak, to by bola spása :)

... ja mam dnes tiez len tekutu stravu vo forme odstaveneho jablka a roztopenej cokolady :D

tak demotivujuce ...

lost

No kupas sa nechodim nikam :D

Nemam rad tie preplnene kupaliska a jazera su daleko :D

(12KM asi) Senecke, lenze.. priliz prepchate, ja mam rad opustenejsie "plaze" :D a neverim ani tym jazeram, uzavreta stojaca voda, e-e radsej :)

ked uz tak, rad by som si prenajal nejaky RD s klimou s bazenom :D lenze ziadne ponuky som nenasiel na Slovensku :D

zuzic

no fakt ladova voda:D pozor na omrzliny:DD a ty sa nechodis v tomto teple niekam kupat?:)
no pozor na aj zapaly pri ventilatore:) lebo vies si to predstavit v tomto teple behat este s horuckou a napchavat sa atb?:) zevraj su z atb pigmentove skvrny...a ja ze z coho ich mam ked som vzdy behala po slnku :D

lost

Skoda ze nemam vanu, inak by som si dal ladovu kupel (ladovu 24 stupnovu) :D

No nebolo to az take zle, bola aspon tma, teraz som otvoril okna, ale velmi velky rozdiel ani nebol z toho :D
Ale teploty +- rovnake asi, mozno 1-2C menaj (mximalne), tak asi zanedbatelne :( teoria sa zrutila asi :D ale na SME to pisali :D

Mozno by sa dalo tak, ze otvorena vetracka, ale hlavne tma :D dodava to pocit "chladu" :D + ventilator (ale neviem ci to neodnesu oci po case)