Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

zuzic

no...tak popremyslaj ale zas nie moc dobre? prilis vela rozmyslania niekedy narobi viac problemov ako dobra. u mna tiez par veci islo dole vodou odkedy sme naposledy pisali nie vsetko sa zmenilo k dobremu...ale tak to asi ma byt...no co poviem ti aspon to fajn mala som ciste vysvedcenie a teraz na strednej som si uz vyberala odbory takze uvidimeako bude. a spoznala som jednu novu super babu ale byva daleko takze si len piseme. a viac ma ani pozitivneho nenapada:D...no sesternica sa vydava...a s bratom mas uz lepsi vztah ci stale je taky hnusny?:)

sissa---

No ahoj moja, ty fakt asi ovladas tu telepatiu.No to je fajn ,ze sa mas dobre a dobre robis ,ze ides do Popradu tam je krasne ,teda ten aquapark ,bude ti tam dobre.A ja sa mam ako ,no co ti poviem ...zlate casy ked som este bola doma .A Patrik no co ti poviem on je vorkoholik miluje svoju pracu je v nej az do vecera a ja som sama a mam pocit ze uz to nie je ono co predtym.Neviem budem nad tym rozmyslat .A komu to ides na svadbu?

zuzic

siska zlato moje jedine:)) neuveris mi...akurat presne teraz som na teba myslela ale presne:) ja viem ze nezabudla:) ja sa mam fajn oddychujem a tak...vela sa udialo:) na kupaliska nechodim teda nie tu v nasom meste:) v auguste idem do popradu do aquacity ma brat nahovoril...predvcerom som si kupila plavky:) a take nadherne splocenske saty keby si ich videla...vies podjeme sa svadbu asi na jesen...a ty ako? patrik ako sa ma? co mas nove?

sissa---

Ahoj zuzanka ako sa mi mas moja ???Nezabudla som na teba ale vies ako to chodi niet casu.Teraz som doma a budem tu az do augusta ,konecne si oddychnem .Co porabas?Chodis na kupko ,alebo chystas sa niekde na dovolenku?

ojka

a taká krásna búrka bola asi ráno o piatej, to sa krásne počúvalo (:
inak peknú nedelu vám prajem, prežite ju príjemne a oddychovo (:

ojka

no však ešte aj prebieha.... ale je to strašne na city, aspon na moje, ja som už zo dva baliky preplakala.....
dúfam, že sa budú mať potom aspon o trošku lepšie, .... som im i smsku poslala, i ked to je málo, aspon trošku.....