Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

dobrá víla, ja som pred pár dňami chcela vedieť koľko to tu má strán,a ako som klikala a klikala a klikala, tak mi akosi zamrzol PC a ani neviem k akému vysledku som sa mala dopracovať, ale už je toho asi veľa (-:O

sissa---

Ahoj moja ja som len teraz prisla ,obehala som vsetky kamosky jaaj ale sme si poklebetili.No musis uz zacat mysliet aj na seba zuzicka ,pekne len chod daj sa do poriadku.ortopeda ti odporucam dr.galbaveho on je na chrenovej ma vela pacientov ,preto sa k nemu treba objednat a alergologicke na klokocinu ,len neviem ako sa vola chodi k nej brat ,ked pride domov tak sa spytam a nespekuluj!!! A mas pravdu som trocha smutna ,lebo mam pocit ze mi to uz s patkom tak neklape.Ahoj zlatko.

zuzic_

sisi tak krstna?...no to niekedy je tak...ja budem riesit slubila som denzovi ze tento tyzden zacnem ortopedom a alergo ale to asi necham tak teraz to nepojde...no takze si trosku oddychnes ked si doma nie? a...preco sa mi zda ze si smutnucka?:(

sissa---

Nehnevaj sa zlatko nemohla som si s tebou pokecat mala som tu krsnu no hruza co ti poviem.Juuuj stacilo ...Je mi luto ze sa ti pohorsilo ale tato mrcha choroba ja na dlhsiu trat ,ale neboj bude lepsie ,musis verit a doktorov sa bojim aj ja .Ale ries to este si mlada a urcite sa z toho dostanes .A neboj pridem sem ako budem moct pokladik .Ahoj

zuzic

pozri...ja som tiez potvora a preto mi vztah nezlyhal. to neni v tom ci si potvora:) ty si totiz spravna potvorka vies?:)...no o dve stvorky menej...aj to je nejaky uspech:)...mne prestalo zdravie posluchat vies co som ti vtedy hovorila sa pohorsilo a prisli nove problemy a ja ich nedokazem riesit s mojim strachom z lekarov...ale bude lepsie. cez prazdniny to musim poriesit aby som vladala studovat takze v auguste...juj sisi tak davno som ta nevidela. som tak rada ze ta vidim:) teraz ked si doma prides obcas? lebo ja uz budem musiet ist...

sissa---

No som som rada ze si si nasla dobru priatelku a ze si mala ciste tak o tom som vobec nepochybovala.A ten moj vztah ...ja som ina ako by si to moj drahy predstavoval ja som neposed ,ja potrebujem zit ,tulat sa mat kopu priatelov a on je zase taky rodinny dobracisko a ja asi potvora ,lebo si ho nezasluzim .A moj brat ,no kapitola sama o sebe ,teda nas vztah je urcite lepsi ved nie som doma a ked pridem tak seka dobrotu .No vies on je len stale v tych jeho motorkach zahrabany a vo futbale .Ale polepsil sa v skole uz mal o dve stvorky menej ,vies aky bol nato hrdy??