Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

zuzic_

ja som vedela ze vyhravam:DDD ako vvzdy :DD
pocuvaj a ty ked si sa tak zadebnil:D Fakt ti nebolo zle? vobec amni hlava sa ti nekrutila? :)
ale ja by som ho brala:) vzdy lepsie ako ozrali susedia co mi ogravaju balkon:P akurat co si pamatam u stryka som mala v izbe nad postelou...a na navleckach som mala vysediveny od slnka zrovma taky stvorcek od okna:DD

lost

U mna uz 33C :D

Stale vyhravas :D

To stresne okno je celkom fajn, ale onicom ak su priliz silne blesky, oslepuje to, alebo ak svieti slnko cez to, brutalne to oslepi ked si nedavam pozor :D a samozrejme, je to ako lupa zohrievajuca izbu :D

zuzic_

lost pokoj:D bude to fajn:D
ja tu mam momentalne podobne...34:/ a telesnu teplotu 37,8:DD
uz mam pomaly halucinacie:D inac...sa nam pokazila chladnicka z toho takze super:DD
ty mas stresne okno?:D aj ja chcem:D asi si vyrezem:DD hore k susedom:D
mas moju plnu podporu v zabijani komarov:P ja mam doma na stene cintorin:P) a to sme zevraj minuly rok robili stierku:DD

lost

32C! ja to mozem :D

ak otvorim okna budem tu mat 35C :)

.. inac nemate nejaky tip na odpudzovac komarov do el. siete? nasiel som len ultrazvukove, a neviem ci je to najlepsia volba, niekde som cital ze su aj take ze jedine co vidavaju je svetlo a ked sa toho komar dotkne tak to ho zabije cez el. prud, co sa mi zda byt lepsie, ako byt stale v nejakom ozvucenom (i ked nepocutelnom) priestore..