Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
no...ja som dnes v noci skusala taku teoriu ze po troch hodinach marneho skusania zaspat som to vzdala sadla si na parapetu na okno a zrala zmrzku:DD a pomohlo:) az na to ze byvam na tretom poschodi a vyzeralo to vselijak:D a ze som za posledne tri dni zjedla akurat krajec chleba tak co spravi ta zrmzka s mojim zaludkom nechcem ani vediet:DD
ale inak...ta teoria je fajn ibaze sak to budes bez poriadneho privodu vzduchu nie?:) a s vydychanym vzduchom skor dostanes tie problemy z tepla ako dychavicnost atd...predsa...prve miesto ziskava ten nas bunker:DD
Dnes skusam taku teoriu, ze v noci som mal otvorene okno dokoran, a cez den ho necham zatvorene, zatienene (bohuzial len zvnutra) a som zvedavy ci bude teplota nizsia :D
Cital som ze by mala byt, tak dufam ze aj bude :D
Lebo ja som mal vzdy cely den otvorene okno, ale to ze vonku bolo 35C a v izbe 30C, tak som si neuvedomil ze vlastne "pustam" to horko donutra :D
lost tak si sa mal vysrcit cez dvere:DD
www.videacesky.cz
usmievajte sa (:
Dakujem, aj Tebe, ...
no prisiel brat idem mu spravit veceru, pekny vecer a nadherne nasledujuce dni prajem