Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

lost

A to som spravil vsetko pre to aby som mal co najchladnejsi vzduch..
stresne okno zakryde dekou, roletu zatiahnute, nocne chladenie, zatvorene okna, privod studensieho vzduchu do izby z chodby, a uz mam 31C :D

lost

Tak toto som nemal robit :((

:D:D:D

Zobrat teplomer do izby.

Ked som ho priniesol, bol na cca 15C, (z chladnicky) a potom za par minut na 25C, za je hmm, asi sa to uz zastavi, a za 10 minut neskor uz je na 29C :D a atakuje 30!!!! :D

Netusim kde sa to zastavi, no je to vyssie ako som cakal :D

lost

To s tym oknom v oci mohla byt dobra sranda :D

Mam otvorene dvere v izbe, a ventilator mi z casu na cas ked ho tam dam privadza "cerstvy vzduch", kedze VSADE je chladnejsie ako v mojej izbe :D :D

zuzic

no...ja som dnes v noci skusala taku teoriu ze po troch hodinach marneho skusania zaspat som to vzdala sadla si na parapetu na okno a zrala zmrzku:DD a pomohlo:) az na to ze byvam na tretom poschodi a vyzeralo to vselijak:D a ze som za posledne tri dni zjedla akurat krajec chleba tak co spravi ta zrmzka s mojim zaludkom nechcem ani vediet:DD
ale inak...ta teoria je fajn ibaze sak to budes bez poriadneho privodu vzduchu nie?:) a s vydychanym vzduchom skor dostanes tie problemy z tepla ako dychavicnost atd...predsa...prve miesto ziskava ten nas bunker:DD

lost

Dnes skusam taku teoriu, ze v noci som mal otvorene okno dokoran, a cez den ho necham zatvorene, zatienene (bohuzial len zvnutra) a som zvedavy ci bude teplota nizsia :D
Cital som ze by mala byt, tak dufam ze aj bude :D

Lebo ja som mal vzdy cely den otvorene okno, ale to ze vonku bolo 35C a v izbe 30C, tak som si neuvedomil ze vlastne "pustam" to horko donutra :D

lost

zuzic

bohuzial, nemali okna v tom vlaku :D

respektive, nie take kde sa da hlava vystrcit, tak som sa tam pekne varil :D