Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Ja tu preklikávam niekoľko webstránok a pritom počúvam hudbu. Som od nej doslova závislá;)) Aaa inak nič také, došila som si šaty pred malou chvíľkou, tak si dávam takýto oddych - hovorím, dnes u mňa vládne papučová kultúra:)
Krásne meno Viktória. Victory znamená víťazstvo, tak dúfam, že i v živote bude večnou víťazkou:)
viktoria, volaju ju viki (: no a na to, že sa narodila skoro 2 tt popredu, tak je to slečna jak sa patri, 46 cm a 3060 g (:
www.youtube.com
ach, ale už sa nenormálne teším, ked ich pôjdem do pôrodnice pozrieť, len ešte neviem kedy, možno aj zajtra ak by sa podarilo, liať má vonku aj tak každý den, tak to je jedno (-:O
dennniska, to vieš, toto tu je jednoducho pre všetkých, a my sme tu jeden pre druhého také butlave vrby, my si tu spolu poplačeme, poradujeme, ponadávame, posťažujeme...no jedna radosť ((((-:
Ojka, verím ti:) Muselo to byť intenzívne, keďže ide o tebe blízku osobu:) I ja by som to prežívala rovnako. Hold, to sme my ženy:)
Leilla, ďakujem za privítanie:) Rada tu budem s vami prenocovávať. V tejto téme je taká uvoľnená atmosféra a fajn ľudia;)