Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

Denniska

ďakujem kočky za pochvalu:)
Leilla, venovala som sa krížikovej výšivke. Mám kopu obrazov, ale moje najobľúbenejšie sú 4 ročné obdobia a medovníková chalúpka:) Zdobia nám vstupnú halu:)
ojka, to máš fajn, že sa vieš takto zabaviť:) Ja nie som moc polyfunkčná:D

ojka

denniska, teeeda, šikovnica z teba (: ale tak vieš, často buntošievam, takže vždy si čosi najdem, čo ma zamestnáva (: nejak sa unaviť predsa musím, alebo niečo robiť, čo ma prinúti spať (;

Denniska

Leilla, neodolala som a zatančila si. Susedia na dvere nebúchali, tak je fajn ;P

Ojka, to neboli mnou ušité šaty, ale kúpené v obchode. Len som si musela prerobiť ramienka, lebo jedno sa mi rozpáralo a keď som si ho prišila, bolo príliš široké oproti druhému. Tak som to musela prerobiť nanovo - rozpárať a prišiť :) Šitie mi je blízke, nakoľko som sa dlhé roky venovala vyšívaniu:) Veru ojka, ty sa tuším ani nevieš nudiť, pri toľkej prácičke :))

ojka

www.youtube.com
nooo, tiež si púšťam nejaké pesničky a vybavujem na požiadanie mamičky novorodenecku administratívu, aby aj ostatní spoloční známi o tom vedeli (: píšem si s vami, s priatelom, rozmýšľam, čo kúpiť sestra na narodeniny, poumývala som riad, luštim si krížovky, ja si stále niečo nájdem (:
denniska, došila si si šaty? jeeej, a akeé? opíš (-:O
lleilla a ty čo dobrého porábaš?