Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ou, diplomaticka odpoved od priatela (((((-: milý :D
dakujem, denniska (: tak teda krásne sny, do ružova sa vyspi a zajtra čerstvá ako rybička do práce, bru noc, pa (:
www.youtube.com :)))
Práveže...to chcem spraviť priateľovi také malé prekvapenie:) Síce, on mi povedal, že pre ňho budem najkrajšia aj keby som mala mať hlavu oholenú:)) No každopádne budem nad tým ešte tuho rozmýšľať:) Nie som ten typ, čo s vlasmi experimentuje - tým som si už prešla:) No a kamarátky tvrdia, že mi svedčí blond, tak uvidíme:) Opäť to bude spontánne rozhodnutie, ako sa tak poznám :))
Nuže ojka, opúšťam ťa. Idem do hajan, ráno ma opäť čaká môj milovaný budíček :P Tak prajem krásne sny, nech sa ti sníva o malej Vikinke:)
noooo, pôjdem aj ja do postele, ale trošku neskoršie (;
noooo, tak to máš pekné vlasy, skús si nechať od kamaratiek poradiť, alebo že čo sa priatelovi najviac pačilo, alebo od tety kaderníčky (:
či na priatela nedáš? riadiš sa vlastným inštinktom? (;
Tak to sa choď pekne vyspinkať, máš za sebou náročný deň :))
No, bol by to veľký šok, keby som vyrukovala s čiernou, ale kedysi som bola čiernovláska a stále budem tvrdiť, že tá farba mi svedčala asi najviac:) Len na druhej strane čierna je veľmi nevďačná, tak neviem, či by som sa do toho dala i po druhý krát :) I nad medenou som uvažovala, sama som zvedavá, ako sa nakoniec rozhodnem:))
A ako dlhé? Po pás nie, kratšie. Neviem ti to slovne opísať :) Ale táto foto to najviac vystihuje: www.google.sk + o kapáneček dlhšie, t.j cca tie 2 cm :)))
mňamky, mnamky veru.... (:
nooo, to máš potom pekné vlasy, ale čo ja viem, ak ich máš teraz do svetla, ja si neviem predstaviť hned čiernu na nich, ale tak možno by ti to pristalo, neviem (; ale aj taká svetlá medenná farba je pekná (:
a dlhé vlasy, to je pokial? po pás?
ja som zasa dnešnú noc nenaspala dočista nič,.... čakala som a čakala, ale o to lepšie sa mi bude dnes zaspávať (:
Veru, veru pracujúci. Ja medzi nich tiež patrím a spať nie a nie. Ale vôbec sa veru nedivím, nakoľko dnes som spala do pol jedenastej:)) Takže som sa prehajala do sýta.
No mám vcelku dlhé vlasy, dlhé roky si dávam melír. Ale žiada sa mi zmeny. Ani nie tak strihu - chcem mať dlhé vlasy, ako tej farby. Len neviem, akú:) Či ostať pri melíre, alebo dať si blond, alebo niečo radikálnejšie. Sama neviem:) Ale ťahá ma to aj k čiernej, no tú som kedysi mala a bol problém s odrastaním a kontrastom farieb, takže skôr niečo svetlejšie:) Nuž uvidím, ako sa rozhodnem. Mám na to ešte 5 dní:)
Na obed som si pripravila pečené kuriatko s lokšami, mňamky:)
fíha, kaderníčka? a aké dlhé máš vlásky? aj farbu ideš meniť? (:
no neviem či sa niekto pridá.... možno well, sem tam v noci lost priletí, alebo tak, ale už možno buvaju, zajtra idú predsa len niektorí do práce (:
a čo dobrého si si do obedárika teda prichystala? pochváľ sa (;
Mne sa podarilo minule byt polyfunkčnou, ale to nebýva pravidlom. Robila som asi zo 5 vecí naraz a normálne som stíhala :D
Dnes už asi nič poriadneho neurobím, len si tu budem pekne sedieť pri PC, počúvať hudbu, vyberať nejaký normálny účes, nakoľko idem kaderníčke tento týždeň, a písať si na FB a tu s tebou:) Ak sa k nám dnes ešte niekto nepridá:)
Jaaaaj, teraz si mi pripomenula, že by som si mala pripraviť obed na zajtra do roboty. Takže idem si ho poskladať do obedára :D
www.youtube.com
daniel hulka - raj
lleilla, tak sa krásne vybuvaj, nech si zajtra fit, v prácičke, teda ak tam ideš (:
denniska, no neviem či polyfunkčná, ale tak lepšie ako sedieť na posteli a kukať do blbla (((((-: a čo máš ešte na prácičke?