Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ja som sa tiež veľmi bála, býva tam kamarátka, ale našťastie sa jej nič nestalo, ale veľká tragédia to je.... //-:
zuzic neboj, denz je určite v poriadku, devínska je dosť daleko od denzovho bydliska, petržalky, snáď ho tam nič neviedlo....
Ani nehovorte, ja som z toho tiez v soku. Neskutocne, co sa uz v tomto svete deje. Kam to spejeme?
Zuzic, drzim palce, aby si sa uspesne dovolala a bolo vsetko OK.
Taktiez drzim palce vsestkym ostatnym, ktori maju rodiny v DNV, ci pochadzaju priamo z tade. Hrozne toto...
uff...su v poriadku...sesternic tade isla par minut predtym:(( nasadla na posledny autobus co pustili...ostatni su doma a v praci...bratranec je sam doma musela som ho ukludnovat vsetko tam bol...boze:(( co je toto za dobu...uz len obvolavam a vraciam od stresov...do kelu:(
a vy blavaci? vsetci ste v poriadku? a co denz kde je???
boze moj 6 mrtvych, 20 zranenych mam tam rodinu nemozem sa dovolat...boze nech mi to uz zdvihnu!!!
ojka ani nehovor :(((
toho sialenca dufam rychlo chytia, dufam ze medzicasom si neodskoci aj do dubravky :(((
je to strasne, co dokaze clovek cloveku
tvnoviny.sk
do hrášku, to su zasa nervy,.... oči len pre plač, čo sa to už dnes vo svete deje.... a podľa neoficiálnych správ, až 11 zranených, medzi nimi i malé dieťa a až 3 mrtvi...... ))-´:
bré ránko (:
brú, všetkým nespáčom (:
www.youtube.com
Václav Neckář - Kdo vchází do tvých snů má lásko (: