Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

dakujem kočky, ste zlaté (:
lleilla, noooo, dedukovať si dedukovala, ale nie správne,.... (-:O kedysi som tu písala a spomínala, (ked tu ešte darika, katalinka, datelinka chodili), že moja spolužiačka zo SŠ, aj na VŠ a aj spolubývajúca bude maminkou (: prežívala som s nou každý jeden deň a dnes to zrazu prišlo (: síce o 12 dní skôr, ale dievčatko je krásne (: ach, ja tu básnim, ako keby to bolo moje, ale ja si neviem pomôcť (:
denniska, noooo, ja sa tu osobne nepoznám s nikým (-:O ostatní neviem, ale tak napr. ja a inkognito chodíme na tú istú školu, to si si možno všimla, ale na inú fakultu (: my sme tu všetci ako taká jedna virtuálna rodinka, ako si napísala (:

Denniska

Ach tak, mne to prišlo, ako by ste sa poznali osobne, ako keby ste poniektorí navštevovali spoločnú školu :) Takže potom ste taká veľká onlinerodinka;))

Denniska

Ouu, tak to veru gratulujem i ja:)) To sú krásne správy, tak želám hlavne hodne zdravíčka a krásnych chvíľ s malou ekonómkou:)

No ja som dnešok prežila ala papučová kultúra, bola som doma a venovala sa domácim prácam:) Aj to treba občas :P

lleilla

ojka,teraz neviem,ci trafim,ale sestra sa ti minule vydavala,tak skusim-to sestrino babo? kazdopadne gratulujem velmi velmi,nech ma mala vela zdravicka a stasticka v zivote

ojka

Ludia moji zlatí, a je to tu, čakanie sa skončilo, dnes je môj najkrajší prázdninový deň v živote (: dnes prišla na svet ta najkrajšia budúca ekonomka, zdravučka, krásna, mamička oddychuje .... och, vreckovky mi nestačia, tolko plačem od radosti (:
Denniska, nooo, mi takto tu, a niektorí aj pomimo online cez mail, alebo tak, to už presne neviem, kto s kým (:
Ja som bola dnes na prechádzke v lese, nevydržala som čakať doma na zadku na správy z pôrodnice a popritom som nazbierala zo 3 litre čiernych malín (: a čo si ty porábala?

Denniska

Ahojte priatelia;))

Ako trávite tento sviatočný deň?:)
Vidím, že sa tu objavili i ďalší ľudia, ktorých zatiaľ nepoznám:)) Inak to som sa chcela spýtať, vy sa tu, ľudkovia, z tejto témy, poznáte aj mimo netu, či len takto online?:)

lleilla

Ahojte,juj dobra vila,keby som vedela,ze sa tu takto vsetci pekne ukazete,by som si aj jednu kavu dala este v noci,aby som vydrzala-dnes mam nocnu,tak beriem notebook,ak bude klud,tak popiseme dnes,ak sa tu ukazete,tesim sa a pekny slnecny den zatial :O)

Anger

ojka:P :))))
Si zlata ;))))
No dzungla............ je tu uz par rokov a mnoho ludi ju ani nezaregistrovali a ani nedokazu sa v nej presadit. Vela rokov sa system snazilzmenit cloveka a prisposobit ho v nieco ine..... Teraz ak vypustis cloveka do normalnej prirody.......zahynie.
Sme uplne mimo sveta a prirody. Zijeme len betonovy svet a mame pocit bezpecia kym nas neprekvapi priroda.