Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

denz (: jasné, že nedame (; ešte neviem presne ako to urobíme,ale to nevadí (-:O
keď spomínaš boj o prežitie, tak ma napadlo jedno vystižné slovo ,... džungľa,... (;

Anger

ojka:))
vy si ma nedate??:))))
No...........krasne sa to cita,ale clovek sa musi snazit sam vo vsetkom ;)
Zivot je v skutocnosti boj o prezitie............presne ako v prirode.Silnejsi vyhrava.

ojka

dobra vila ((-: tak to sa veľmi teším, si dáme babské večery, ehm, samozrejme aj s naším Denzom, Wellom, Angerom alebo iným zástupcom mužského pokolenia (: tak teda šup do postele a nie že ťa ty havkáči vytlačia a zobudíš sa nakoniec na zemi (-:O bru
denz, ty si tu taký náš detektív (: neviem, kde je pravda, a či sa tu niekto na niekoho iného hrá, ale jedno viem, my si ťa nedáme (:

dobra vila

Mily Anger (vystizny nick :D ), ty sa nam sem pod predstavit zakazdym, co si nuteny zmenit si nick :P. Netusim, co sa stalo, ale jedno, esteze to ide zmenit jednoduchou zmenou nicku :)

Ojka, ja idem do hajan teraz, spim s oboma psikmi, uz ma vytlacili z postele :-/, neviem, ako sa pomestim, ked im chcem vyhoviet...ale moja chyba, uz spinkaju vonku a ja tava som malu pustila, lebo knucala /nezvykne, ojedinele/ a dosiel aj druhy psik...senza.. ale kym budu spat so mnou, to je ok!! Len aby neskrabali na dvere nasim :-/. Pokusim sa niekedy prist, pokecame :). Zvycajne som inac do noci hore, ale citam si, alebo mi nejde net... Ale uz sa na vsetkych tesim, najma az zacne sk.rok, hehe :)

Anger

dobra vila:)

Jj.....som denz :) Viem,ze uz je problem registrovat ma,ale podakuj sa Macci.
Ojka.....vazne mam pocit a...po tom malom utoku v tej teme na maccu.........zrazu som dostal ban.

ojka

dobrá víla, tak dik ((((((((-: ale tak, pravda,"sem - tam" tu ponocujem (-:O
a jak si dnes sobotovala?
hmm.... no tak teda striehni a odchytávaj, odchytávaj (((-: len to toho....

dobra vila

Vuaaa, Leilla si bola online a som ta nezastihla :((. Skoda, dufam, ze sa mas v pohode...pocas skolskeho roka dakedy isto pokecame :).
Ojka, ty si tu snad vzdy :P. Ale tak je dobre, dufam, ze az aj ja tu budem na dlhsie, zastihnem ta!! Nieze vtedy opak nastane :).
Pozerala som, ze aj nejaku novu kaaamosku tuna mame :D. Deniska, ci ako...aj tu si tu niekedy odchytim :).
A Anger, ty si Denz? Teba sa uz neda odsledovat :-O

ojka

denz, no tak to už ja netuším, ale možno je tvoja intuicia správna, kto vie... ale ak máš aj pravdu, ehm, hm, no, tak sa mi takéto praktiky z "jej-ich" strany vobec nepači... /-:
ale inak vieš, že my len v dobrom (-:O

Anger

ojka,lleila:)
Vy ste strasne mile teda ;) Ale ja to beriem trosku inym sposobom. Mam pocit,ze ten Milan Pravda je v skutocnosti ,,Macca".
Preto ten ban a ten problem. Inak si to neviem vysvetlit.