Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
noooo, a už je tu zasa tichúčko,.... tak ja si idem dať ešte asi jednu krížovečku a pôjdem kade lahšie, tak teda brú vám prajem (:
Ďakujem ojka, aj tebe nech deň príjemne zbehne a pekne si ho uži!:) Brúú:)
Tak dobru noc, Dennnnniska (: nech sa ti o niečom peknom sníva a zajtra nech ti to v práci rychlo ubehne (:
Ale asi tak urobím. Pôjdem si ľahnúť:) Tak prajem brúú nôcku:))
Určite sa to ešte x krát pomení, tie verzie...Aj mňa to dostalo, normálne som mala zimomriavky, keď to prvýkrát hlásili v rádiu. Ťažko k tomu niečo povedať, rada by som vedela tú páchateľovu pohnútku, že čo ho vlastne k tomu všetkému viedlo. Možno to aj bolo niekde rozoberané, ale už som to prestala sledovať. Pre istotu:)
Ajaj, 1:30 hod. Budík zvoní 5:30. To aby som sa pobrala do postielky, i keď sa mi veru príliš nechce. Ale ráno, ťažké to ráno:)))
och, mne je ťažko na to len pomyslieť, neviem si predstaviť, že by sa niečo také u nás "doma" stalo..... veľmi to je smutné, .... celé to sledujem už od rána, až poposledné mimoriadne správy v TV, ale tak som zvedavá, ako sa k tomu vyjadrí zajtra policia....
Jaj, no pokročila je asi silné slovo:)) Som stále na tom istom bode, čiže neviem či bruneta alebo blondína:) Božemôj, teraz tak rozmýšľam, že mám to ale problémy. Nie ako tí ľudia, čo dnes stratili príbuzných..Ach:(
mne sa zaryuju aj tie druhé, tretie aj ostatné, také drobatko malunké zlatunké (: ešte by so ich rada šla pozrieť v štvrtok, alebo stredu, tak uvidím ako budem s časom ...
noooo, a ty si ako pokročila pri rozmýšľaním nad účesom?
Tá Devínska to bol masaker ako z nejakého amerického filmu:( V živote nepochopím zmýšľanie a konanie takého človeka...Je to nad moje chápanie
Juj, tak to museli byť krásne okamihy. Také sa vryjú do srdiečka navždy, tieto prvé momentky:))
tak, mňa dnes dosť chytila tá Devinska, tak tak všeliak mi je, ale bola som si zlapšiť náladu, ked som šla za kamaratkou do pôrodnice, krásne chvíle to boli (: prvé okamihy, dojmy, fotky, prvý krát v naručí,.... nezabudnuteľné (:
i ked mi už viacero ludí povedalo, že s tým babom vyzerám ako maminka, že kedy si obstarám vlastné, tak sme sa kapanek pobavili (-:O