Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
bodáááj ťa, toto je na figu noc /-:
no dnes tu je teda tichúčko (:
och, už som si myslela, že sa sem dnes nedostanem , neskutočne mi to tu dnes blbne /-: a asi ešte aj bude...
ale aj tak vám krásny večer , teda skôr noc, prajem (:
Aha, tak to je predsa iný recept. Už sa cítim podstatne lepšie, tak dúfam, že to bol len akýsi planý poplach:)
Tak to máš najlepšie, keď do toho kecáš. Máš aspoň účes podľa vlastných predstáv:) Ja tiež často riadim kaderníčkine ruky :)))
nakrajas cibulku...das cukor ten ti vytiahne stavu a nemusis ju zjest staci pit po trosinke;) ja som to pila len raz ale pomohlo celkom:)
no take jemne mikado. ja som jej do toho stale kecala takze to ani presny nazov nema asi ja som si to jendoducho tak riadila:D
Zuzic, no neviem, či by som bola schopná zjesť takto cibuľu:)) Kedysi dávno som na priedušky pila domáci cibuľový sirup a odvtedy cibuľu ani vidieť:D
Gratulujem k účesu. Tak máš to úspešne za sebou:) Je to niečo na spôsob postupného mikáda, dobre som porozumela?:))
juuuj, tak to sa teším s tebou, že sa ti to tak páči, ale ten copanek si viem predstaviť, musí to byť zlatunké (:
no farbu nie ta sa mi paci moje tmave gastany:) na jar by som chcela melir;) teraz su kratucke, tesne nad plecia vpredu dlhsie do postupna tak tesne ze si mozem dat copik a je taky zlatunky mini:)) tak zlato to vyzera:) a ofinku schodikovu mierne doboku:) take kratucke zlate vyzeraju opticky hustejsie velmi sa mi pacia:)
tak to je pradada, zuzi ((((-: a ako teda účes nakoniec vyzerá? aj farbu si menila? určite kočka z teba (: a pozdrav teda toho prírodného kaderníka aj (((-: