Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ahojte berušky moje (:
denniska,noooo, dajme tomu, že sa "nespalo" najlepšie.... čo už, ked to nejde, tak to nejde ...
a čo vy? ako sa mi máte?
dobry vecer:) zas som tu len tak na skok
Deni- konecne je to medeno rysave :D skoda ze nie som rysavka od prirody :(
Zuzic- uz letnym kosielkam odzvonilo. treba oprasit nieco teplejsie, a pekne to zakasat :D
ako bolo prvy den s novymi spoluziakmi? my mame doma malu prvacku, zajtra ju ja nesiem do skoly, sa nou trosku popysim, hehe :)
Pekný večer všetkým.
Inkognito, tak to máš tiež poriadne dlhé vlásky:) Hennu som,ja osobne, ešte neskúšala:) A akej farby máš vlásky ty?:)
Ojka, čo si nemohla vôbec zahajať minulú noc?
Zuzic, stalo sa niečo? Má to súvis s DNV??:( Držím palce, aby očakávaná správa bola len pozitívna
na svete nie je nic horsie ako beznadej a strach o cloveka ktoreho lubime...vtedy sa zdaju vsetky problemy lahostajne len pre tu jednu spravu ze je v poriadku
jasne jasne jasne
fuuu inko:) ja som rano tiez skoro zmrzla:) vies ja este v letnej kosielke kratkej takze zima poriadna:) dnes budem behat po vonku takze...
tak uzi si volno:)
ahojte, ... ako sa mame dnes, ja mam moje uzasne volno, ...
ahojte dievcence... vcera to tu errorovalo jedna radost
vidim, ze vlasky boli vcera top temou :)) ja tiez veelmi rozmyslam nad hennou, ale aj sa bojim trosku
tie moje by mohli byt do Vianoc uz aj po pas
davajte si na seba pozor, taka kosa je...uz aby bolo zajtra a lepsie pocasie, teda dufam ze bude tak ako tvrdia ze bude, vcera som stala v dazdi tristvrte hodinku, brrr
tak krasne ranko prajem:)
ahojte, ak tu budete, .... pozdravujem Vas vsetkych, ...