Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
kiež by si mala pravdu,.... už je toho veľa v týchto dňoch
neboj sa ojka...podla mna je to plany poplach...ved vies kolko bomb uz nahlasili a nic nebolo...bude to ok neboj
údajne bomba v DNV? už DOSŤ!!! )))))-:
dobre zuzic, tak davaj na seba pozor, a nech to kaderníčke dobré strihá (: pekný den ti prajem , a budem na neho striehnuť, pa (:
spenat..to je asi taka detska klasika:) morske som ani nechutnala ani cinu...a ani netuzim:) slovenka som tak slovenske mi stacia:)...fajn..pojdem pomaly k tej kadernicke, do obchodu atd...hadam sa to pocasie trosku umudri...pekny den
ps: ked sa tu mihne denz...dajte mi vediet ci je v poriadku. dik
hm,ja? ja neoblubujem špenát, to má drží asi ešte od škôlky...a morske prišerky, chobotničky a ine také zvieratka su mi tiež nie sympaticke,po tom čo mi ich raz na pizzu dali, ale tak ja som inak vďačný papač (;
starsi brat nezje ziadny ovocie a len nejaku zeleninu...chapes?:) no ja uz chapem preco na intraku tak schudol:D mladsi v pohode no vsetko by jedol spinavymi paprcami...toto jak v skolke si pripadam:) ja coho sa nedotknem je granadir a kremy...mas aj ty take neico co nemozes?:)
fajnovíííí, ale tak praženicu má snáď rád každý,... ja poznám,takých mužov, čo nezjedia ani papriku, paradajku, uhorku, alebo melon,....alebo dokonca sa vyhýba jeden hydine (: no a var potom pre takú domácnosť, čo nič nezjedia dokopy (((-:
co by som im servirovala...prazenicu:D jeden nelubi sampinony, druhy rajciny...nikdy by som nepovedala ze toto su dospeli chlapi...ako male decka..na obed ohrejem polievku a buchty a dufam ze budu konecne najedeni a ticho:D
pa a potom sa prídi pochváliť,že čo dobreho si im naservírovala (;