Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

zuzic

nezastavam sa vsetkych lekarov lebo nie su vsetci bezchybny, ale nechapem preco su proti nim tak zatazeni.a maze sa vsetko co nie je alternativna med...
a ja ze ked sa rng vtedy urazil bude uz pokoj:DD
sak ja...to je moj osud asi;)

Denniska

Ojka, ťahalo aj neťahalo. Dala som si prihlášku na EUBA, to spomínané bankovníctvo, no neprešla som prijímačkami (matematika). Tak a o rok som si našla vcelku slušnú prácu, tak mi to momentálne, tá VŠ, nejako ku šťastiu nechýba. Ale nikdy nehovor nikdy, externisti funguju stale:))

Inkognito, mne sa blíži deň D. Tak som zvedavá, či to tou farbou vlasov trochu nerozhádžem, túto rovnováhu:))

Artikel - ty si Well, Denz, Anger?;) Ale všimla som si presne to isté, čo spomínaš, a to som tu pomerne krátku dobu..Teda, aby som konkrétne reagovala na časť tvojho príspevku, tak mám na mysli tú alternatívnu liečbu..

artikel

Zuzanka......je to tak.
A je tu viac takych.Zbytocne sa rozctulovat.Par ludi doplati na naivitu a bude....

Ozaj............mas teda stastie na ucitelov ;)

zuzic

artikel..aj ja si mylsim ze toto uz nie je forum o zdravi ale je to cele zvlastne...vsimla som si preferovanie alternativnej liecby, ine postoje a nazory sa hned likviduju, preferuje sa nadavanie na lekarov atd...ohladom tohto som uz pisala mail, dotycneho poznam osobne a dam ruku do ohna ze je to velmi vzacny a spolahlivy clovek aj lekar. tak nech ma len nastvu. vedenie si uplne odporuje v slovach a cinoch

artikel

Zuzanka:)
Pekne si to tam do pripomienok capla ;)
Len neviem ci to bude mat nejaky zmysel. Mam pocit,ze tu sa deju velmi divne veci...... Napriklad aj RNG.....vsade kde sa da,teda uplne v kazdej jeho ,,vzacnej"rade osocuje zdravotnictvo a ich liecenie. To je tu normalne asi. Ja uz kaslem na maccu.......ja ak jej nieco napisem......da mi Ban. Ved som ho dostal aj zato,ze som v teme Milan Pravda....reagoval na jej postoj.Pritom ani naznak nejakej urazky ci niecoho podobneho.
Neviem o co sa snazi Zdravie.sk ,ale mam pocit,ze presadit len alternativnu liecbu.

ojka

no ahojte, vy moje princezničky ((-:
pekný deň vám i ja prajem.
hmmmm, chýba tam niekto do partie..... Tak? Tak, akej farby máš prosím ťa vlásky?
alebo žeby dobrá víla? nooo, ty máš akej farby? (:

[zruseny1]

tak tak Deni- skoro vsetky farby vlasov su tu zastupene :D
www.4kids.cz
zlava- zuzic, ojka, deniska, niekto(???) , inko

pekny den vsetkym :)