Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
nezastavam sa vsetkych lekarov lebo nie su vsetci bezchybny, ale nechapem preco su proti nim tak zatazeni.a maze sa vsetko co nie je alternativna med...
a ja ze ked sa rng vtedy urazil bude uz pokoj:DD
sak ja...to je moj osud asi;)
Ojka, ťahalo aj neťahalo. Dala som si prihlášku na EUBA, to spomínané bankovníctvo, no neprešla som prijímačkami (matematika). Tak a o rok som si našla vcelku slušnú prácu, tak mi to momentálne, tá VŠ, nejako ku šťastiu nechýba. Ale nikdy nehovor nikdy, externisti funguju stale:))
Inkognito, mne sa blíži deň D. Tak som zvedavá, či to tou farbou vlasov trochu nerozhádžem, túto rovnováhu:))
Artikel - ty si Well, Denz, Anger?;) Ale všimla som si presne to isté, čo spomínaš, a to som tu pomerne krátku dobu..Teda, aby som konkrétne reagovala na časť tvojho príspevku, tak mám na mysli tú alternatívnu liečbu..
Zuzanka......je to tak.
A je tu viac takych.Zbytocne sa rozctulovat.Par ludi doplati na naivitu a bude....
Ozaj............mas teda stastie na ucitelov ;)
artikel..aj ja si mylsim ze toto uz nie je forum o zdravi ale je to cele zvlastne...vsimla som si preferovanie alternativnej liecby, ine postoje a nazory sa hned likviduju, preferuje sa nadavanie na lekarov atd...ohladom tohto som uz pisala mail, dotycneho poznam osobne a dam ruku do ohna ze je to velmi vzacny a spolahlivy clovek aj lekar. tak nech ma len nastvu. vedenie si uplne odporuje v slovach a cinoch
Zuzanka:)
Pekne si to tam do pripomienok capla ;)
Len neviem ci to bude mat nejaky zmysel. Mam pocit,ze tu sa deju velmi divne veci...... Napriklad aj RNG.....vsade kde sa da,teda uplne v kazdej jeho ,,vzacnej"rade osocuje zdravotnictvo a ich liecenie. To je tu normalne asi. Ja uz kaslem na maccu.......ja ak jej nieco napisem......da mi Ban. Ved som ho dostal aj zato,ze som v teme Milan Pravda....reagoval na jej postoj.Pritom ani naznak nejakej urazky ci niecoho podobneho.
Neviem o co sa snazi Zdravie.sk ,ale mam pocit,ze presadit len alternativnu liecbu.
no ahojte, vy moje princezničky ((-:
pekný deň vám i ja prajem.
hmmmm, chýba tam niekto do partie..... Tak? Tak, akej farby máš prosím ťa vlásky?
alebo žeby dobrá víla? nooo, ty máš akej farby? (:
tak tak Deni- skoro vsetky farby vlasov su tu zastupene :D
www.4kids.cz
zlava- zuzic, ojka, deniska, niekto(???) , inko
pekny den vsetkym :)
tak veru(: a teba to na VŠ neťahalo?
tak to sme potom rovesníčky;))
ejha, takže aj petržalka (:
jasné, pýtaj sa, čo máš na srdci,...noooo, ja mám len či až??? 22 (;