Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
To máš pravdu, staré mesto pozná hádam každý, kto do BA aspoň raz zavíta:) A ja v Petržalke pracujem, takže v podstate tam tiež trávim väčšinu svojho času:))
Ojka, a môžem vedieť, koľko že máš rokov?:) Teraz sama neviem, či si to už písala, alebo nie:)
tak staré mesto má v malíčku asi každý,... kapanek sa viem pohybovať v ružinove (fakt len trolinku),no a petržalka, tam som skoro už jak doma,....
po iných častiach som zatial nemala dôvod sa pohybovať, maximalne som len nimi prechádzala,....
dakujem za pochvalu krpatej:) A ktore casti BA poznas, ak smiem vediet?:)
tak tam som ešte nebola,...
ejha, aká fešanda (:
shih-tzu:) Toto je ona: najpes.topky.sk :)) A ja som z Dlhych Dielov:)
akého máš psíka? (:
ozaj, ma tak napadlo, v ktorej bratislavskej časti bývaš?
Veru, včera bolo nepríjemne. Bola som vonku síce len krátko navečer a to som psom, ale aj tak.
No možno aj do tej druhej, ak sa "podarí":))
denniska, no aj mne sa zdalo, že sa oproti včerajšku oteplilo, lebo včera bolo počasie pod psa, ked som bola vonku. Lialo, fukalo, lialo, fukalo, neplechu robilo....
fíííha, tak si si voľno pekne odmarodovala, ale som rada že ti je už lepšie...(;
hmmm, uspešná noc? do kedy ťaháš? do druhej? (((-:
Inkognito, tak teda tu máme rysavku, brunetku a tiez blondinu. Celé zastúpenie:))
Inak veru, letne veci su pekne ulozene v skrini a dnes som mala na sebe normalne zimnu bundu. Aj ked teraz navecer sa mi zdalo, ze sa trosilinku oteplilo - kiezby:) Pre mna by mohlo byt leto po cely rok:))
Ojka, u mna to práve dnes vyzerá na dalsiu "uspesnu" noc:) A co nove? Vcerajsi sviatok som poldna prelezala so zvysenou teplotou. Ale uz je fajn, uz som opat fit. To su tieto nestastne vykyvy teplot:-/