Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Ojka, vyzerá to tak:) Spravila som si sama sebe taký malý predvianočný darček:)) Ale, 2 ibuprofeny 400:-/
zuzic, škoda tých vláskov, museli byť krásne (:
denniska, no tak ty dostaneš vodičák ako darček pod stromček ((-: eeeeejha, a čože za prášky si si rupla, keď si tak mimo? (; priznaj sa (-:O
Zuzic, tak to musela byť poriadna starostlivosť o vlásky. Používala si i nejaké vlasové masky, či si sa len pravidelne podstrihovala, aby ostali krásne a nerozštiepené? Inak gratulujem k vodičáku. Ach, mňa to tiež čaká. Ak to spravím na prvýkrát, čo dúfam, že hej, tak vodičák dostanem pred Vianocami :P
Ojka, bedle som ešte vôbec nejedla:) No mám ranný predstih, lebo kým dám dokopy domácnosť, naraňajkujem, pokávičkujem, kým dám seba do poriadku (ale nezvyknem sa dlho šminkovať, tých 15 minút komplet) a aj tak vždy dobieham na bus:)) Ale ten budíček mám prvý na 5:30 a posledný na 6:00, takže poväčšinou vstávam na ten tretí. A ešte vlastne musím byť skôr hore i preto, lebo nosím kontaktné šošovky a tie sa musia aplikovať až po nejakom čase od vstatia:))
Ach jo, dnes sa cítim úplne na nič. Akoby niečo na mňa liezlo. Už mám v sebe 2 prášky, a nič nepomáha.
no bude urcite:) stihol este pred nastupom na vysku tak to ma aspon v suchu
lebo mi zacali padat. tak raz som si umyvala vlasy a vytiahla som hrst potom dalsiu a dalej som ani netahala...ale aj tak by som ich raz ostrihala tak aspon som sa musela odhodlat:)
paráda, dúfam, že z neho bude dobrý a svedomitý vodič, gratulujem =)
zuzic a prečo si sa dala vobec ostrihať? hm? (:
vyprazane nemozem a ani nelubim:) ale jedlo nie je moja naj tema tak sa cudujem ze som ju zrovna ja zacala:D
inac ostrihat tie dlhe vlasy...bolo dost tazke:( ale aspon teraz je ovela menej roboty:)
a kadernicka...teraz musim byt doma takze poobede pojdem:)
inac brat prave spravil vodicak...takze super:)
nuž, každý sme nejaký :D ja by som veru vedela papkať zeleninku od rana do večera, aj cestovinky...a vlastne, ja mám rada, ako spomínam, takmer všetko (:
ked je reč o jedle, tak akurat chystám vyprážané bedle, máte radi? (:
zuzic a prečo musí kaderníčka počkať? cez ten lejak sa ti nechce?
denniska, noooo, tak to potom o dosť skoro vstavaš,... sprcha, šminky, ranajky, kavička a tak? (:
ja zasa v noci musím mať vlasy v cope ale cez den ich mám rada rozpustené, ked mi lietaju kade tade,.... taká na "strapato"... kamaratky to volaju na "divoko", jak lesná víla ((((-:
no....kadernicka bude musiet pockat:)
deniska spavala som vo vrkoci a potom boli krasne vlnite:) problem bol akurat pri rozcesavani a pri sporte:) a prazenicu tiez nemusim a na lacno by som ani nemohla, vlastne jedine pri com citim super chut je melon:) mnam:)
Ahojte kočky:)
Ojka, čítam tvoj dnešný príspevok o 6:15. O tom čase som bola akurát po raňajkách a vychutnávala si rannú kávu. Inak do roboty vyrážam až o 8:45:)) Mám trošku dlhšie vstávanie, kým som schopná vyraziť:)
Zuzic, tak veľa zdaru pri novom účesíku:) Ja stále rozmýšľam, rozmýšľam, ale viac som naklonená k tej blond. Nuž, uvidíme:) Ojoj, vlásky dlhé až po zadok. To musela byť krása:)) Spávala si v cope, či v rozpustených? Inak tiež držím palce, aby bolo všetko ok, čo sa týka DNV.
Inak čo sa papania týka, tak ja nie som moc praženicová. Teda nezjem ju vôbec:P Nič od vajíčok, omáčky, prívarky, granatír. To nie. Mám rada zeleninu na hocaký spôsob, mäsko kuracie a morčacie, ryby, cestoviny, pizzu. Taliansku kuchyňu by som mohla každý deň:)) Špenát mňam, ten veľmi ľúbim:))) Môj priateľ zase nezje bravčové mäso:) No a ja hovädzie, to veru nemusím - má svojský "pach" a ten ma odrádza:) Ťažké je to so mnou:D
Inak každému, kto sa chystá na obed, prajem dobrú chuť:))
je vela:( uz jedine zelanie co ma vyznam v tejto dobre je zivot a zdravie...nic viac si nemozeme priat...a ked sa dozviem ze je aj denz ok budem najstastnejsia...