Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

Denniska

Artikel, tak to aby si si potom založil nejaký denníček s jednotlivými mailovými adresami a heslami, aby sa ti to neplietlo:) To by na mňa veru nebolo - spravidla si viem zapamätať len jedno prihlasovacie meno a heslo a pri prípadnej zmene som stratená:)))

zuzic

a sak mne je to jedno ja sa budem smiat aj tak:)...ci s dobrymi alebo zlymi. na nalade mi neuberu;) mozno len na chvilu
ok maj sa

artikel

Denniska......ja to mam zrejme na vecnost.No normalne je to tyzden.Na ip adresu to nefunguje ;) Uz davno som to pisal aj vedeniu a vedia o tom,ze ak sa prihlasis na novu mailovu adresu....da sa to.Mas aj pohyblive ip adresy a to by sa technicky skratka nedalo. Je to akoby si presupovala z jednej znacky auta do ineho.Nenajdes uzivatela.

Denniska

Well, tak to vie teda nasr..ehm, naštvať ;) Ten ban je na aku dlhu dobu? A prispievat ako neprihlaseny nemozes, ved to by nemalo byt viazane na IP adresu, nie?:)

Ja sa mam vcelku fajn, je piatok poobede, tak co si viac clovek moze priat;)) Este dve hodky a ide sa domov..

zuzic

aritkel no jo:)
ved ako sa hovori...debilovi nevysvetlis ze je debil lebo je debil;)
ucitelov? tie stare vykopavky?:P mala som mat mladeho...anglictinara a telocvikara..ale dali ho kamaratkinej triede..v labaku som tiez mala mat praktikanta..a ten je pre vyssie rocniky...no smola:)..terajsia nemcinarka..dava nalepsiu znamku 4:) brat je najlepsi nemcinar a mal 4 na vysvedceni polka triedy racha podmienecne...pol roka mal inu profku a mal 1:) takze asi tak...

artikel

Zuzanka:)
Paraziti co vedia tazit a vraciat sa sem je vela ;)
Hmm...premyslam nad tym .....ako by si si ziskala na svoju stranu ucitelov ;)

artikel

Denniska......ano. Mam zablokovany pristup,tak musim menit malove adresy ktore si uz vobec nepamatam a registrovat sa takym sposobom. Ako sa inak mas?:)