Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
tak, a máš nejaký obľúbený žánere? napr, romantické, katastrofické, mystické? (:
Ahoj Ojka, ano uz mam po praqcicke, ... na dnes, ... tiez by som si pozrela nejaky dobry filmik, ...
ahoj Tak (: pekný deň ti želám,... už máš po prácičke?
ahoj Iveta (: aaa, kriminálky môžem, i ked hentú presne nepoznám... ja som si myslela, že si si nejaké dvd alebo čo pustila....
A inak tie spomenuté brigády..hm,tak to vám teda poviem že sa musí človek veľmi ponamáhať kým natrafí na niečo seriózne či vhodné.Tiež sa pokúšam,ale márne.
ojka...
No tak pozerala som kadečo a posledný film čo som zhliadla bolo kriminálka San Francisco :)) P.S.Na tej druhej ,,jeho-makovníkovej,,téme už zasiahli admini. A neželám Ti aby sa na Tvoju hlavu zosypali také hnusné oplzlé urážky ako na mňa ale keď sa už pustili aj do admina tak dostali ban. A zaslúžene,lebo na tomto fóre sú admini veľmi objektívni.
Ahojte, ako sa mate, ...
ahoj inko (: takže z teba dnes taký domased? (:
ja som si chcela k tym brigádam sadnúť cez víkend.... snáď tam čosi vyňúram.... kamaratka mi poslala typ na jednu brigadu, čo sa týka účtovníctva, tak neviem či by sa ti také pačilo.... ja som rezignovala pri vete "zdatnosť angličtiny nutná".... (((-: treba ešte dačo ďalej pohľadať...
čuduj sa svete, u nás práve slniečko vykúklo (:
ja som bola dnes v meste, nejaké vybavovačky, v banke som sa stavila, hodila reč s "babami" i vedúcou, čo som tam ešte na strednej praxovala, ach, to boli časy (:
ja dneska nezmoknem, ani paty von nevystrcim :)
co dneska porabate? ja som cely internet "preňúrala" hladám brigádky a? NIČ:D nič noveho pod slnkom, tak idem hladať ďalej :)
iveta a čo dobrého išlo tak neskoro v telke? (;
ivet, ja som aj na tejto teme, ale sledovala som aj tú "vašu",... čo sa tam presne stalo, netuším, kedže nepatrím priamo do zainteresovaných, len mi to príšlo nachvílu komické, akým zaujímavým štýlom sa tam miestami komunikuje (:
bré ránko všetkým prajem (: a hlavne nezmoknite, berte vonku daždniky, leje ako z krhly.....