Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

Back

Caute kocky ;) No............mam velky problem s Maccou.Maze ma dost casto uz len tym,ze ma niekde najde.No skratka laska na vecne casy :))
Ako sa mate?:)

ojka

nooo, tak denz sa tu niekedy aj celé dni neukáže, ale snáď je v poriadku, ale oplatí sa ho niekedy stretnúť (:
nooo, tak to je parada, že tá vec na krku si dala pohov... možno to važne bolo z toho zhonu, stresu, prepracovanosti... tak dávaj na seba bacha (;
uau, uau, uau, tak tomu sa hovoria prazdniny (: a tak moje klasické prazdniny spočívali v tom, že som si obehala zasa nejakých lekárov, bola u priatela na pár dní, bolo krásne, počasie vyšlo, turistika, hory, festival, no zážitkov mám až až.... ja veľmi rada cestujem, takže tak (:
a kde pri mori ste boli? a na akých hradoch? rozprávaj, preháňaj, píš, veľmi som zvedavé (-:O

datelinka

tak denz robí niečo ako módne prehliadky? :-))) predvádza nové modely mien? no som zvedavá či ho ešte spoznám :-))
ojka, ver či never, celé leto ma hlava takmer ani nebolela :-) nie je to zvláštne? asi som už stará :-)))) niekedy ma vôbec hlava nebolela, keď som ponocovala alebo bola prepracovaná (preštudovaná)
ojka, leňošili sme pri mori, aktívne žili v prahe a okolí (bolo samozrejme viac než excelentne ;-)) a potom ešte nejaké kúpaliská, hrady a príroda na slovensku.
a čo ty? však ty si vlastne uprostred prírody, tak si na výlete kedykoľvek si zmyslíš :-)
aaa, vďaka za milé privítanie. aj ja ťa rada vidím :-)

ojka

datelinka moja zlatunká (((-: ja asi neverím na noc takto vlastným očkám (:
už nás poctíš návštevou častejšie? celé prázdniny som ťa vyčkávala.... ale som rada, že si si tak dobre lebedila, oddychovala, však aj bolo treba, od toho tie prazdniny veru su (:
a čo drobec? seká dobrotu? a teraz záááákerná otázka, ehm, hm, bolesti hlavy už prešli? dúfam, že to bola len prepracovanosť, treba sa šetriť (:
ja sa do školy už veľmi teším, však 4 mesiace doma.... už mi tí ludia, prostredie, atmosféra akosi chybuje (-:O
denz žije, sem tam sa nám sem príde ukázať s novou prezývkou, ale stále je to on (:

datelinka

čaute deťúrence!! zdravím vás všetkých, aj novoprišelcov :-))
čo nového? tešíte sa do školy? my sme nabehli po úúúžasných prázdninách do práce, do škôlky a je nám zasa fajn. všetko má svoje čaro. ja ešte len nabieham na pracovný režim, mala som echt prázdninový režim, vôbec nič som nerobila po večeroch, až mi to bolo trochu ľúto, že mrhám drahocenným časom. tak teraz budem makať o dušu :-)
denz žije? ojka, inko, leila, ešte posledný víkend a tak s novou silou do ďalšieho semestra.

ojka

teeeeda, dnes to tu ale "žije"....
berušky moje, už sa asi psychicky spánkovo pripravujete na víkend, či? ((-:

ojka

ja mám zasa veľmi v obľube mystické a psychologické filmy, teraz ma akosi žiadny nenapadne, ale to nevadí (((-: ale čo nemám rada, tak to sú klasické veci od "danielky stílovej a tety pilčerovej" (-:O

tak

ja si pozriem vsetko, ked je dobry film, ... uz davno nedavali nieco dobre, ... aj romantick aj dobru detektivku, ...aj horor alebo katastrofic, .... no, ale pozrela by som si aj slov Markizu, ... za chvilock aj to bude, ...