Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

lost, ty si taký skromný mladý muž s prekrásne veľkým zmyslom pre fantáziu ((((-: ale inak , taký domček, zahradôčka, ja bych tiež nenamietala...
a k tym bicyklom, to je paradna vec, to mi v BA chyba, taký pohyb, jednoducho bolo by to tam všetko celé iné.....

lost

k tomu free bike, nechapem preco Bratislava do toho neinvestuje... stacil by nejaky bike za 1000 Sk, povedzme 500-1000 kusov pre zaciatok. odkrojit z chodnika 40% pre cyklistov.. kto by uz len kradol taky lacny bike, nejak ho osetrit unikadnostou, (GPS by bolo asi velmi drahe) a viola...

lost

inac streetwalking je tiez dobra vec :D
moja priemerna rychlost chodze je priblizne 6kmh.. cize da sa prejst clekom dost, rychlochodza mozno cca 7-8kmh, ale to je uz take nie na dlhodobe chodenie :)
to ja robim tak ze dom > 1km > vlak > chodza (1-2km) > KFC > chodza 1-2km > vlak > 1km > dom... cize co zjem, zaroven aj spalim :D

genialne by bolo ak by boli v BA zadarmo bicykle, ako v Holandsku... to bybolo proste dokonale,,, na hlavnej by som nasadol, po nejakej cyklotrase kamkolvek, rychlo, bezpecne, zadarmo, zdravo :)

no uz asi priliz snivam :D

lost

nj, tie listky su nanic...

jo swiss je parada :)
nejaky domcek v horach, alebo na upati, ci tak nejak..

i ked, mierna drahe :D

dalo by sa tam prezit, ale na slovensku sa mi to zda byt OVELA jednoduchsie, celkovo zivot, I KED, neviem neviem... jedine co mi na swiss vadi je ze tam nie je English ako uradny jazyk, inak by som asi nevahal :)
(lenze dostat obcianstvo je velmi narocne, trva aj cez 12 rokov)

potom este nejaky plazovy domcek pri rovniku by nevadil.. ale zase, tam by bol zivot asi priliz nudny, takto v 20-30rokoch..

ak by som tu nemal "rodinu" aku mam, rodicia..a ich rodicia... tak by ma tu uz vobec nic nedrzalo, jedine tak zopar kamosov..

ojka

lost, tak do švajčiarska by sa ti páčilo (((-: no ale budeš sa musieť zmieriť aj so slovenskom (((-:
akože ja ked môžem, radšej idem peši, ale tak ked musím, i tou mhd sa odveziem, len mne napr. čo už vadí sú cestovné lístky.... blbo rozdelené, 15 a 60 min.