Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
a domček na pláži (((((-: tak krásne sny ti prajem, a zajtra hurá s dobrou naladou do noveho tyždňa (:
lost, ty si taký skromný mladý muž s prekrásne veľkým zmyslom pre fantáziu ((((-: ale inak , taký domček, zahradôčka, ja bych tiež nenamietala...
a k tym bicyklom, to je paradna vec, to mi v BA chyba, taký pohyb, jednoducho bolo by to tam všetko celé iné.....
inac streetwalking je tiez dobra vec :D
moja priemerna rychlost chodze je priblizne 6kmh.. cize da sa prejst clekom dost, rychlochodza mozno cca 7-8kmh, ale to je uz take nie na dlhodobe chodenie :)
to ja robim tak ze dom > 1km > vlak > chodza (1-2km) > KFC > chodza 1-2km > vlak > 1km > dom... cize co zjem, zaroven aj spalim :D
genialne by bolo ak by boli v BA zadarmo bicykle, ako v Holandsku... to bybolo proste dokonale,,, na hlavnej by som nasadol, po nejakej cyklotrase kamkolvek, rychlo, bezpecne, zadarmo, zdravo :)
no uz asi priliz snivam :D
nj, tie listky su nanic...
jo swiss je parada :)
nejaky domcek v horach, alebo na upati, ci tak nejak..
i ked, mierna drahe :D
dalo by sa tam prezit, ale na slovensku sa mi to zda byt OVELA jednoduchsie, celkovo zivot, I KED, neviem neviem... jedine co mi na swiss vadi je ze tam nie je English ako uradny jazyk, inak by som asi nevahal :)
(lenze dostat obcianstvo je velmi narocne, trva aj cez 12 rokov)
potom este nejaky plazovy domcek pri rovniku by nevadil.. ale zase, tam by bol zivot asi priliz nudny, takto v 20-30rokoch..
ak by som tu nemal "rodinu" aku mam, rodicia..a ich rodicia... tak by ma tu uz vobec nic nedrzalo, jedine tak zopar kamosov..
lost, tak do švajčiarska by sa ti páčilo (((-: no ale budeš sa musieť zmieriť aj so slovenskom (((-:
akože ja ked môžem, radšej idem peši, ale tak ked musím, i tou mhd sa odveziem, len mne napr. čo už vadí sú cestovné lístky.... blbo rozdelené, 15 a 60 min.