Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
a na akom si bol? UFO? ehm, iné asi nepoznám (((-:
lost, a ty si sa bol povoziť na kolotočoch? ja som od toho upustila, už ked som bola menšia... zvladam veľká retiazkový a zvonkovu drahu (((((-:
tu kde som od novembra, ...
tak, a ako dlho tam už pracuješ? hm? (:
inko, ty nezbednica a ja že čo si zasa vyviedla.... teším sa zítra teda na teba (: ja už budem zajtra caky-paky baliť, som zvedavá, že čo všetko pozabúdam (-:O
jeeeeeeej, podarilo sa :) radsej sa ale ozvem az zajtra z frajerovho kompu :P
tak pozdravujem vsetkych, a tusim som tu zazrela datelinku :) a mne uz vrtalo v hlave, ze preco si sa tak zrazu odmlcala, ci sa nebodaj nieco nestalo..som rada, ze je vsetko ok a ze ste si s rodinkou uzili krasne leto
taak to skusim este raz :) a ked mi zas vypise, ze nemozem prispievat z dovodu porusovania pravidiel, nech ich cert berie :) taky certik maly iba, ved ja adminov rada :) darmo, mame viaceri tieto sproste orangeovske IPcky a volakto zas robil bordel :)
zaciatok novembra, ... mozno cely november budem doma, ... zaciatok decembra naspat, ... Vianoce, ... najviac roboty, hotel na prasknutie a este aj viac, ...