Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
dobrú noc želám...
do hrachu aj so všetkými chlapmi... (česť vynimkam)...
denniska, a ešte ma napadlo , ako to ide v autoškole? ešte stále beriete len teoriu? (;
ahojte srdenka moje (:
denniska, a ja to včera asi o pol noci povypínala, že už asi aj tak nik neprídem, lebo tu väčšinou buntošievam sama (((-: ako bolo cez víkend na nákupoch?
inko (: no ja to volám, že obývačka (((((-: ale chýbaju mi tam nejak zastrčky na notebooky..... však sme tam mali bordel hádam od začiatku minulého letného semestra, čo to tam začali prerábať.... a čo na to hovoríš? aj si si tam bola posedkať? (: a ty už takto poctivo v škole? ja som mala mať večer dve hodiny, ale tak , no, je voľno :D
caute vospolok :) Deni veru zarezavame
som unavena ako kon a to som ani nic nerobila, iba v samych nekonecnych radoch vyckavala
ojka- to co pribudlo v hlavnej budoveeee???? woooooooow.... som si len tak isla isla, a zrazu baaach, tolko cervenej :) perfisne, nechapala som :)
a skolaci zarezavaju..;o)) A poniektori pracanti tiež:P
Tuto sa dneska ale tuším spinká:) Tak sa poberiem do večných lovíšť aj ja:) Brúú noc:)
Ahojte vespolek:))
ďakujem, kiežby si mal pravdu (: