Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ja si pamatam, že mna inštruktor pohnal rovno na cesty cez mesto,... (; ale zasa na druhej strane, ked sa naučíš jazdiť po BA, tak už ťa fakt neprekvapí asi nič, i ked človek nikdy nevie (:
no respekt mam aj ja, ale verim si:) no to budeme mat najprv na cvicisku, az neskor von. Teda netrufnem si tipnut casovy odhad, lebo ideme rychlostou blesku:))
lost, počasie maju pekne, niektorí len tak na lahko tam vonku sú, aj organizátori sa o nich pekne staraju, ako ich sledujem... (: o rok sa k nim pridaj (((-:
denniska , ja som testy zbožňovala a z jazdy som mala vždy strach a rešpekt (-:O verím a držím palce, nech to ide super,... a to máš hned jazdu po meste, či na cvičisko?
Ahoj ojka, dakujem za opytanie. Ide to vcelku fajn, na to ze sa vobec neucim, tak testy zvladam :)) Aaa nabuduci tyzden uz prva jazda, fuuha:))
No ahoj denniska, konečne som tu dnes aj niekoho zastihla (((-: tak ako ide autoškola? hm?
lost (((-: teraz išiel akurat "pochod" kvanta končuliarov a bicyklistov cez petržalku, sme im všetci o sto šesť kyvali z intraku,.... ale minuly rok ich bolo samizda viac....(:
Ahojte ludkovia. Ako sa mame, nehajame? ;)