Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

lost

iinkognito
, no len do BA :) co je povedzme 60KM tam aj spat.. (co je pohoda), len tie BA cesty ma odradili, tak som isiel pesi :D

ojka

ahojte (:
och, prečo sa niekto prihlási akurát chvíľku po tom, čo sa odhlásim ja /-:
lleilla, a čo sa deje? aku radu? je to ešte aktualne?
inak, krásny deň všetkým prajem (:
hmmm, inak, to som len ja taká divná, že ked je nejaká noc kolo splnu, tak sa mi dosť blbo spí? či to len náhoda? :D

ojka

inko, aby som tej našej školičke neškodila, tie zastrčky tam predsa len sú... po stenách ich vidno, ale tie na zemi sú zamaskované v tych "bielych kamienkoch"....
no dnes prvý den v škole, hodnotím asi celkom pozitívne, uvidíme, čo prinesie zajtrajšok (:

iinkognito

nebola som na slavnostnom otvoreni, ale na studijnom, zapisat si jeden predmet v anglictine, a potom som mala cas, teda este mam chvilocku... a potom skola do piatej
lost asi necestuje moc daleko, ked vravi ze aj bicyklom by sa tam dalo ist...

ojka

inko, si bola na tom slávnostnom otvorení? na pána ministra sa pozrieť....
ja idem do školy až teraz, lebo aj tak tam stvrdnem do pol siedmej večer, tak nech som plná síl (((-:
lost, ja by som ti fakt odporučala ten bicykel. v zdravom tele zdravý duch :D

lost

iinkognito, jo, osobaky tiez, ale takto nad 30 minut za dobreho pocasia je to asi raz za sto dni..
vacsinou do 15 minut.. alebo ak je velmi zle pocasie..

ono je tazko povedat teraz ci naozaj pojde za 70, alebo ze ci sa to nezmenilo na 40 a uz mi zdrhol :D

alebo skocim tam na bicykli :D

iinkognito

no ojka, este som si tam neposedela..hoci aj som rozmyslala, teraz mam cas, ale rozhodla som sa pre pocitacovu ucebnu
chybaju tam zasuvky? heh, to sme si teda pomohli...
lost, osobaky zvyknu meskavat? mne sa to stava iba s rychlikmi, alebo EC

lost

70 minutove meskanie osobacika... ajéje.
Mozno sa zas niekto hadze pod vlak. Mal by byt trochu viac ohladuplny! Alebo sa rozpadol rusen :D :D :D