Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
u mna je to naopak :D
vodicak nemam (lenivost)
benzin a auto nasetrim :)
len skoda, lebo hromadna doprava je efektivnejsia pre spolocnost nez JEDEN clovek v JEDNOM aute , predstava ze bratislava takto robila, kazdy jeden 18+ by bol sam v aute, NIKTO by sa nikam nedostal... (ved uz to tak aj rano vyzera)...
lenze ked su henti burani taky dilinovia a nevedia poriadne riadit MHD/Vlaky, tak co uz... este ma napada sa odstahovat do svajciarska, tam vlaky slapu ako hodinky :)
lost, nemáš vodičák? to vieš, ked aj je, treba auto, a peniaze na benzín (;
lost,....och, normálne sa mi zajtra nechce cestovať, ked to tak čítam, dobre že som len dnes večer nešla, asi by som to už nerozdýchala... už len rozmýšlam, že čo všetko som zabudla pobaliť....
tou osadou som myslel PK a okolie (modru a okolie) :D :D
nj, ale to ze ten co tie vagony skladal bol (je?) retard mi nevyvratis, ci nie? :D
ale fakt.. ak by som otvoril dvere, dvaja by z toho vlaku vypadly (uplne vazne tam boli tak napchaty..), i ked ja som mal dva metre stvorcove v priestore pre batoziny (boli tam 6 ludia a 2 bicykle)..
ale ono to je takmer takto takmer pokazde preplnene.. uz si nikdy nekupim spiatocnu cestu prvou triedou..
lost (((-: mám pre to len jedno vysvetlenie, začal sa vysokoškolákom další školský rok (: ja cestujem zajtra, snád sa nájde pre mna aspon kuštik miesta vo vlaku (:
ou, lamačská osada? išiel si 83-kou? ((-: študáci šli na HOPU a DOPU asi (:
Ojka, ... moje uzasne volno teraz vo stvrtok, tesim sa uz teraz, ...
no aspon máš už voľno (: tento tyžden ťa čaká kedy voľný den?....hm, ved ja viem, čo treba, len nie vždy sa to tak ľahko lieči, jak sa to povie /píše.... ale nechapem, kde ma to mohlo tak chytiť....