Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ale aj ked nie je zachranar, rešpekt aj z mojej strany (: ja odbivujem každého, kto dokáže hocijak ľudom pomôcť v tomto smere (:
noooo, ranajkoobed, to znie tak lakavo, a čo si si dobreho naservírovala? (((-:
no moje plany na dnes su také, že musím nejaké veci ohladom školy poriešiť, nejaké ulohy a tak a ak sa podarí, tak večerom do kina... už som v ňom nebola ani nepamatam, teším sa (:
ahoj,nie nie,dnes sa cez den uz nelenosi :O),no ocino nie je zachranar,ale vodic,sa musim priznat,ze som ho nedocenila,kym so ho nevidela pracovat-ale ono to fakt nie je len si odsoferovat v 140km/h rychlosti dedinkou,davat pozor,ako jazdis,kedze mas vzadu pacienta a predvidat,ja by som uz tolkokrat naburala...ale som na neho hrda,a uz vela pochytal z urgentnej mediciny,za tych par rokov...nie,uz nik v rodine s medicinou nic spolocne...v noci som si uz pisala ziadost,no snad ma nasi nezrusia,ze 5 dni doma a ja vlasne doma nebudem moc...hmm
a obed?hmm netusim,zatial len ranajkoobed bol :O)
ty co na dnes planujes?
lleilla, ty potvorka (:
ja som cez deň nespala už ani nepamatam, nejak mi to nevychádza..... ale aspon si si trošku oddychla, i keď za toľké buntošenie si zaslužiš no no no... (; teraz budeš zasa cez den leňošiť (((-:
jej, takže máte zachranara v rodine? to je zlaté (: to máte asi v rodine, či je vás viac ešte okrem teba a ocina? (:
hmmm, nooo, či som zdravá? no ak sa pýtaš na to posledné "nachladnutie", tak to je už v pohode (: našťastie.... ale teraz je vonku také divoké počasie, že človek ani nevie, čím ho prekvapí....
nooo, krásny deň teda všetkým želám, a brú chuť k obedu (p.s.: čo dobreho mate? )
((-:
ano kazdy,ale zalezi od staze,napr teraz mame 2 tyzdnovu a dovolili nam jednu absenciu...ale tak ja si zas poviem,ze co ak nieco zameskam,keby som nesla...a potom si nadavam,ked bol onicom den,ze mohla som ostat doma :D
no...tak mam vyhodu,ze ocino je vodic zachranky,takze sa ku mne inak spravaju,ako keby som bola uplne "cudzia",to som si vedoma...ale su v pohode,vsetci,oblubila som si ich tam
a ty si uz zdrava?
nooo, lleilla, neponocuj dlho (; mňa to nejak vola do postele, i ked na spanok to asi ešte nebude, ale aj tak (:
bru noc prajem, sladké sny,...
fíha, tak zachranari budu mať zas milu spoločnosť (: dobrý kolektív ste tam?
hej, hej, tak mi to našťastie vyšlo, že mám voľno, ty musíš do školy každý deň?
ou, tak to musí byť s tym krkom asi važne, ked to neprešlo, dúfam, že to nebude nič zlého a čoskoro to prejde (;
nie,rozhodla som sa ist o 27 dni domov,takze dovtedy ziaden oddych,ten bude az doma,teda svojsky,zas sa budem pchat na zachranku aspon na 5 dni nocne a cez den budem pekne doma s nasimi,ako poslusna dcera :O),snad sa mi to podari vsetko,ako som si dnes naplanovala
inak ten moj krk,asi zanet,ale brali mi aj krv a v pondelok sono,tak sa uvidi...
dnes oddych,takze piatky nemas skolu?