Prečo ešte nespíte?

Denniska

Haha dievčence, to znie zaujímavo:D Virtuálny večer, virtuálna žúrka. Ešte si aj fľašu otvoríme, šampáňo ;)
Možno to bude natiahnuté, alebo som volajako zle stúpila. Keď ja tak rada nosím opätky, tak možno z toho:)
No trenažér už mám za sebou, tak teraz príde prvá jazda zatiaľ iba na cvičisku, až potom do terénu:) Veru, neskutočne to letí..

ojka

lleilla, tak to je genialny nápad (((-: ale je pravda, už sme si davno nespravili taku dáku žurku, niekedy po uspešnych skuškach sa tu cez víkend stretneme a žúrka bude do rána (: denniska, môžeš si vybrať aj žáner v ktorom sa bude zabava niesť (;

ojka

denniska, žeby si to mala natiahnuté? hm... no neviem....
uau, to už o mesiac? to rýchlo uletí, a idete aj na trenažér? lebo my sme šli rovno do terenu, teda aspon ja (:

lleilla

Zvladnes to Denniska a potom to tu spolocne virtualne oslavime,vies,my si tu obcas robime take party,ze ojka?(napr . pesnicky 80 rokov,sladaky,ci ceskoslovensky hudbny vecer/noc a tak :P),tak ti nieco pripravime na oslavu tvojho uspechu potom

Denniska

Ahojte kočky. No veru, nejak sa to na nás lepí. Nie v kolene, ale na chodidle tesne nad prstami. Prišlo to z ničoho nič. Je to bolestivé i na dotyk, netuším, čo s ňou môžem mať - začervenanie a opuch žiaden. Tak ale snáď ako to prišlo, tak to i odíde:)
Ďakujem vám za podporu, nejako to hádam zvládnem. Ešte nám ostávajú asi tak zotri, zoštyri hodiny teórie a potom už iba testy. A o približne mesiac záverečky:)

ojka

lleilla, sa smej, ale už patríme asi fakt čiastočne do predčasného šrotu :D ale tak my sa len tak ľahko nevzdáme ((((((-: nooo, tak potom nezabudni v pondelok hlásiť vysledky zo sona (;

lleilla

moje zlate,asi starneme ,ked sa tak nejak vsetko na nas lepi :D

ked zapal denniska,mas to opuchnute,alebo zacervenane,teplejsie na dotyk?

no,ja krvne testy nastastie ok,lebo som mala v stredu pacienta s MRSA a nejak mi to MUDr zabudol povedat,ked ma za nim poslal aj s mojou imunitou...takze v pondelok sono a asi dostanem celkove ATB,ak sa potvrdi zapal,ale netusim,kde mam ten primarny fokus,ale ono sa to spravi a bude zas ok

Denniska,tak budeme drzat palce,nech si spokojna po jazde sama so sebou

ojka

lleilla, moje ranajky vyzerali skoro tak isto :D rožok, syr, šunka, šalatova uhorka a mlieko ((((-: no film by to mal byť "čarodejov učeň", tak som zvedavá,.... vraj to je celkom dobré... (-:O ďakujem,.. ozaj, a čo robí krk, stale to nie je lepšie?
denniska, potom varuj, že kade budeš jazdiť, aby som sa vedela pripraviť ((((-: ale robím si srandu, určite ti to pôjde fajn (: drž sa.... O-: denniska, a čože si s nou porabala? či to len tak z ničoho nič? a to s nou v kolene nemôžeš hybať, ach jaj, tak dúfam, že ti to skoro prejde , nech sa dobre šoferuje potom....

Denniska

Ahojte:))

Tak k jazde zatial este nedoslo, no uz tento tyzden by mala byt prva. Tak som zvedava:)
A ako vikendujem? Oddych, domace prace, na ktore cez tyzden nie je cas. Vonku je poriadna kosa a tak okrem ranneho nakupu dnes nic ine asi ani nehrozi:)
A stve ma noha. Neviem co mam s nou, ale nemozem nou poriadne ani hybat. Ci mam nejaky zapal, alebo co, neviem. Takze poctivo masirujem chladivou mastou, nech je OK:)