Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

brý večer vááám (:
aaaale bolo v tom kine dobre, vám poviem, že dnes sa to oplatilo (: všetko čo mám rada sa stretlo v jednom filme (:

lost

je tu nieko kto vie prelozit "throw" z english do slovenciny?
ale nemyslim ko hod, hadzat, ale ma to byt nieco ako deka?
presne je to v kontekte ze cashmere throw, vyzera to ako deka, len neviem preco tam nie je blanket napisane potom... (je to aj tak aj tak v ich ponuke)

Denniska

no teraz ma caka preventivka, tak to tam nadhodim, ze ma to trapi, nech sa vyjadri, resp. posle na odborne vysetrenie:)

No ojka, veru este nezazila. Ja len take skutocne zurky:D Ale tak uz viem, aku hudbu si rozkazem od pána dídžeja :D

z...

deniska tak chod z lekarom...neni sranda teta to mavala a trpela dlho nakoniec sa vyriesilo par liekmi a uz nemala nic. neboj..
ja som tiez zahajila nahanacku po lekaroch a som asi jedina co mala taky blby napad spisovat si kam a kedy mam ist rovno do zosita z fyziky heh:D zatial caka asi najtazsi level gastro alebo kolonoskopia uz neviem ktore a potom uz bude len lepsie:)

ojka

mňa tie krče tiež inak napadli ...
denniska, no to si píš, že bude aj šampaňo (((-: a virtualne si pripijeme :D takú žúrku si ešte nezažila (((-:
noooo, tak si potom tých kúželiek a cvičiska dosť užiješ, fandím ti, nech ti to dobre ide (:

Denniska

ano, tie krce ma trapia stale. Ono sice dostavam ich vacsinou do lytka, ale obcas i do chodidla. Uz som rozmyslala, ze by to mohlo byt aj z toho..