Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
brý večer vááám (:
aaaale bolo v tom kine dobre, vám poviem, že dnes sa to oplatilo (: všetko čo mám rada sa stretlo v jednom filme (:
ludovo sa tomu nadava ze prehoz....spisovne asi prikryvka ...ale netvrdim to na 105 % :)
No v hudbe mam jasno vzdy :))) Mam rada tanecne pesnicky - ved treba trochu pohybu. Pohyb je zdravy :P :))
denniska, no a čo si potom tera rozkážeš od pána dídžeja teda :D vidím, že máš v tom jasno ,... (((-:
no teraz ma caka preventivka, tak to tam nadhodim, ze ma to trapi, nech sa vyjadri, resp. posle na odborne vysetrenie:)
No ojka, veru este nezazila. Ja len take skutocne zurky:D Ale tak uz viem, aku hudbu si rozkazem od pána dídžeja :D
deniska tak chod z lekarom...neni sranda teta to mavala a trpela dlho nakoniec sa vyriesilo par liekmi a uz nemala nic. neboj..
ja som tiez zahajila nahanacku po lekaroch a som asi jedina co mala taky blby napad spisovat si kam a kedy mam ist rovno do zosita z fyziky heh:D zatial caka asi najtazsi level gastro alebo kolonoskopia uz neviem ktore a potom uz bude len lepsie:)
mňa tie krče tiež inak napadli ...
denniska, no to si píš, že bude aj šampaňo (((-: a virtualne si pripijeme :D takú žúrku si ešte nezažila (((-:
noooo, tak si potom tých kúželiek a cvičiska dosť užiješ, fandím ti, nech ti to dobre ide (:
ano, tie krce ma trapia stale. Ono sice dostavam ich vacsinou do lytka, ale obcas i do chodidla. Uz som rozmyslala, ze by to mohlo byt aj z toho..