Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

datelinka

ojka, na dnešok už je dávno doprané, vyvesené a hádam aj suché. ani nepracujem, len si čítam na nete, aby som bola informovaná :-))

ojka

no ja do kín práveže moc nechodím a tiež v nových filmoch nemám akosi prehlad (-:O ja som nevidela dokonca ani toy story 1 (-:O mám toho ešte veľa zameškaného....
noooo, ako sa tak dívam na hodiny, asi by som sa mala pobrať už dobrovolne-nedobrovolne.... tak želám teda bru noc, datelinka ty doper (tipujem :D) a šup šup pod perinku (:

datelinka

nie, ojka, zatiaľ nevidela. nestíham ani vnímať, čo beží v kinách, tak ti ďakujem za informáciu a zároveň aj hodnotnú recenziu a odporučenie :-))
ja som naposledy bola v kine na toy story 3 :-))

ojka

ahoj datelinka (: no tak teda máme spoločného oblubenca (: čo film, to kvalita,... (: a tento film si videla,hm?

datelinka

Ojka, ja mám veľmi rada Nicolasa Cagea, je vynikajúcim hercom a nepamätám sa na film v ktorom hral a ktorý by nebol vydarený :-) Paradoxne, pamätám si keď som ho prvýkrát v živote videla, či vnímala, nebol mi dvakrát sympatický vizážou. :-)

ojka

jajka, niektorým luďom sa to nepáčilo, ale mňa zaujalo v prvom rade to, že tam hrá N. Cage (-:O spojila sa akčnosť, fantazia, kuštek romantiky i humoru, také tie "mysterious vecičky" (to mám veľmi rada), čarovanie.... a samozrejme víťazí dobro nad zlom,... určite som sa pri tom veru nenudila, bolo na čo pozerať, takže chvalim, chvalim, chvalim (: a ja som taká citlifka, že boli u mňa i dve "symbolické" slzičky ... (-:O čo už so mnou....