Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
jajka, a ešte je jedna čast shreka, či to sa mi len zda? mám toho dosť ešte zameškaného (: ale rozpravočky sa snažím i ja pozerať (:
dobra víla (: ja mám účto rada, len niekedy čo je moc, to je moc.... ale ver tomu, že takých drahých kníh by bolo aj škoda spaliť :D to radšej už stôl si podložiť tým (((((-:
noo, hej, tento víkend som doma nebola, chcela som si vychutnať tu krásu slnečného veľkomesta, kde som to sluníčko za celý čas riadne ani neuvidela :D ale teraz asi v štvrtok aj domov pôjdem, lebo musím k lekarke, pozrieť ako si doma žiju bezo mňa a tak ((((-:
Uz som aj spat :). Ojka, fujjjj!! Z uctovnych veci mi bolo zle 4 roky na strednej, to mi stacilo :D. S takymi knihami ja uz iba krbik budem vyhrievat O:-) :D. A uz si aj na internate? Ci si ani domov nesla cez vikend?
ano videla ale az v tv, to je ta cast kde mali uz deti :) komedie mozem.odkedy mam bejby tak pozeram vacsinou rozpravky :)
jajka a shreka 3 si videla? to mám tiež rest, zameškané.....je to dobrá časť? (-:O
dobra vila, tak potom prijemnu prechadzočku.... ja takýto vzduch schvalujem, počasie sa mi moc nepači :D
nooo, ja som mala tu čest byt chvilu vonku a teraz si "uživam" to teplučko na internáte, dorobí sa obed, chvilku oddychne a zas sa ponorím do "kníh",.... ale ak chceš nejaku dobru knihu pri čom sa dobre zaspava, tak odporúčam "Účtovníctvo rozpočtových a príspevkových organizácii", Finančný manažment a Uctovnicvo vo finančnom riadení ((((((-:
Ahoojte vsetci pritomni i nepritomni :),
ojka, no ja ozivam prave v taketo dni :P. Chystam sa na prechadzku, zobrat babke obed, aspon mi tento studeny vzduch riadne precisti dychacie cesty, pluca a prekrvi mozog :DD. Takyto vzduch mi robi strasne dobre...aj alergiu mam vtedy taku miernejsiu, aspon cez den.... Len aby neprsalo, lebo zima a studeny dazd = katastrofalna kombinacia, br br br...
A co vy? Co porabate dnes? Mimo toho...ma niekto nejaky napad na dobru literaturu? Dajte nejake namety na dobru knizku, ked ste citali nieco, co sa vam pacilo :)
tiež mám rada Nicolasa Cagea
môj posledny film v kine bol Shrek 2 :)
Pekný deň prajem i ja (: fúha, tak tam vonku, tam je riadne rezko, sviežo, fúkavo... teraz je naozaj najlepšie doma v teplučku sedieť (: či aké máte plány?
Denniska, referuj (: končatina je na tom už lepšie? či?
Pekný deň sa praje;))
dobrú noc, ojka, už sa zberám aj ja pomaličky :-)
peknú nedeľu všetkým.
tak sa doinformuj, treba isť do hajan, nech sme na zajtra svieže, tak zatial pa (: a prídi sem tam ešte kuknuť.... (;