Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
lleilla, už máš noštek v učebniciach? ((-: ja už.... ale ver tomu, že tiež by som radšej brala tie rozpravočky....
datelinka, ale no,.... určite zasa budu nejaké volné dni, a sem tam si spravíš aj ty najaku oddychovu chvilku s drobcom a niečo si pozriete (:
oj, niekto tu študuje... už by som sa mohla aj ja nakopnúť a niečo vytvoriť :-))
ojka, ja tie rozprávky nemám napozerané, ja ich len mám. snáď budú aj niekedy pozerané. len dúfam, že skôr ako na dôchodku.
vlastneeee, teraz jak sa prehrabuvam počítačom, tak tu mám jednu priručku v PDF (;
Ahoj inko (:
no my sme mali o Pohode celý jeden semester, ten predmet sa volal Automatizacia učtovnictva a učila nás to Vašeková.... akože mám nejaké testiky čo boli na skuške z toho predmetu, a tam je sem tam, že čo znamená tá a tá ikonka a doma mám ešte určite aj poznámočky k tomu programu, ked sme s ním začínali.... Prednášky z toho predmetu neboli, len cvičenia, tak asi tak.... a čože si sa tak dala na UCT?
ahojte, pekna nedela sa praje :)
ojkaaaaa
prosim ta, nevies ci existuje nejaka prirucka na vysomarenie sa z Pohody? chcem sa do nej pustit, ibaze sama, a nejak sa mi to zda byt komplikovane
alebo nejake prednasky v skole o nej neboli? hned by som tam zavitala :)
jajka (: HP nemám ani ja napozeraných,....
ahoj datelinka, ja často ani neviem, ako sa tí herci volajú, nejak ma to "nezaujíma"... fakt si ich zapamatam len pár.... A dosť často si ani nezapamatam, ako sa tie filmy volajú ((-:O Ale počuj, ty máš tie rozpravočky nejak napozerané, či? ((-:
to je shrek štvrtý - shrek forever after.
:-)) koľko ľudí, toľko názorov :-) alebo, vidno že toto naozaj nie je to najpodstatnejšie, okolo čoho sa točia naše životy. ja pravdupovediac nesledujem ani životy hviezd a hviezdičiek, nezaujíma ma ich súkromný život a mnohých hercov ani nepoznám :-) a nejako dokážem žiť aj bez toho.
tusim pat casti je, teraz niekedy bola ci je v kinach Shrek zvonec a koniec ta by mala byt posledna
inak raz si urcite najdem cas a pozriem vsetkych Harry Potterov :)