Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

lleilla, už máš noštek v učebniciach? ((-: ja už.... ale ver tomu, že tiež by som radšej brala tie rozpravočky....
datelinka, ale no,.... určite zasa budu nejaké volné dni, a sem tam si spravíš aj ty najaku oddychovu chvilku s drobcom a niečo si pozriete (:

datelinka

oj, niekto tu študuje... už by som sa mohla aj ja nakopnúť a niečo vytvoriť :-))
ojka, ja tie rozprávky nemám napozerané, ja ich len mám. snáď budú aj niekedy pozerané. len dúfam, že skôr ako na dôchodku.

ojka

Ahoj inko (:
no my sme mali o Pohode celý jeden semester, ten predmet sa volal Automatizacia učtovnictva a učila nás to Vašeková.... akože mám nejaké testiky čo boli na skuške z toho predmetu, a tam je sem tam, že čo znamená tá a tá ikonka a doma mám ešte určite aj poznámočky k tomu programu, ked sme s ním začínali.... Prednášky z toho predmetu neboli, len cvičenia, tak asi tak.... a čože si sa tak dala na UCT?

iinkognito

ahojte, pekna nedela sa praje :)
ojkaaaaa
prosim ta, nevies ci existuje nejaka prirucka na vysomarenie sa z Pohody? chcem sa do nej pustit, ibaze sama, a nejak sa mi to zda byt komplikovane

alebo nejake prednasky v skole o nej neboli? hned by som tam zavitala :)

ojka

jajka (: HP nemám ani ja napozeraných,....
ahoj datelinka, ja často ani neviem, ako sa tí herci volajú, nejak ma to "nezaujíma"... fakt si ich zapamatam len pár.... A dosť často si ani nezapamatam, ako sa tie filmy volajú ((-:O Ale počuj, ty máš tie rozpravočky nejak napozerané, či? ((-:

datelinka

to je shrek štvrtý - shrek forever after.
:-)) koľko ľudí, toľko názorov :-) alebo, vidno že toto naozaj nie je to najpodstatnejšie, okolo čoho sa točia naše životy. ja pravdupovediac nesledujem ani životy hviezd a hviezdičiek, nezaujíma ma ich súkromný život a mnohých hercov ani nepoznám :-) a nejako dokážem žiť aj bez toho.

jajka001_

tusim pat casti je, teraz niekedy bola ci je v kinach Shrek zvonec a koniec ta by mala byt posledna
inak raz si urcite najdem cas a pozriem vsetkych Harry Potterov :)